به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از ایلام، حمیدرضا الماسی زاده، معاون سابق هماهنگ کننده سپاه امیرالمومنین (ع) ایلام در جمع کارکنان دانشگاه پیام نور که امروز در نمازخانه این دانشگاه برگزار شد، مهمترین دغدغه کنونی نظام ایران را خطر نفوذ و احتمال تاثیر پذیری احزاب، افراد و اشخاص اعلام کرد و گفت: اولین مبحث که می تواند ما را در برابر خطرات مصون کند، شناخت از ولایت و تدقیق در فرامین فرمانده کل قوا با استعانت به آیه «اطیعو الله و اطیعوا رسول اولوالامر منکم» است.
وی لازمه آگاهی از ولایت را منوط به مطالعه و شناخت تاریخ معاصر، تاریخ صدر اسلام، جریان شناسی اسلام، واکاوی سقیفه و مطالعه تاریخ خاورمیانه اعلام کرد و افزود: بنابراین اشراف بر خطوط و ثغور ولایت مانع از حادث شدن عاشورا خواهد شد.
دشمن شناسی مهمترین وظیفه طیف حزب الله می باشد/ تفاوت نفوذ در سال های گذشته و امروز در لفافه بودن آن است
معاون سابق هماهنگ کننده سپاه امیرالمومنین (ع) بر افزایش آگاهی از دین و شعائر آن تاکید کرد و ادامه داد: با توجه به فرقه سازی و تولید وهابیت، بهائیت، شیعه انگلیسی و غیره از سوی دشمنان و تعمیق در تشکک و شبهه افکنی در مصادیق دین، لازم است که آگاهی جامعه از اسلام و سایر فرقه ها یا ادیان افزایش یابد.
الماسی زاده خاطرنشان کرد: وظیفه شناسی سومین مسئولیت بر عهده طیف های مختلف اجتماعی است، ما باید از خود بپرسیم چه باید کرد که نه تنها دشمن بر فکر و ذهن ما غلبه نکند؛ بلکه پاتک های حمله به خاکریزهای مقابل را با مهندسی فردی پاسخ دهیم.
وی دشمن شناسی را مهمترین وظیفه طیف حزب الله اعلام کرد و گفت: یکی از خصوصیات نیروهای انقلابی این است که به اقتضای زمان و مکان برای هر برنامه دشمن نقشه دارند.
معاون سابق هماهنگ کننده سپاه امیرالمومنین (ع)، معاندین نظام را به دو طیف داخلی و خارجی دسته بندی کرد و ادامه داد: قدرتمندترین و با انگیزه ترین دشمن نظام کنونی ایران، آمریکا است که با تمام قوا نتوانسته انقلاب ایران را به زانو بنشاند، تمام راه ها را امتحان کرده است اما به نتیجه نمی رسد.
با شکل گیری دولت یازدهم موضوع نفوذ در فاز پیچیده و آمیخته با سردرگمی قرار گرفت
الماسی زاده تفاوت نفوذ در سال های گذشته و امروز را در لفافه بودن آن عنوان کرد و گفت: موضوع بیت منتظری، بنی صدر، جنبش سبز و غیره که از سوی لیبرال ها حادث شد تغییر سبک زندگی اسلامی و تحمیل مرام غربی بر ملت را سر لوحه کار خویش قرار داده بودند، امروز برخی از مسئولان ما به مهره های نفوذ دشمن تبدیل شده اند، مطرح شدن موضوع جامعه مدنی از سوی گفتمان اصلاحات نیز حربه ای بود که از سوی مقام معظم رهبری با طرح مردم سالاری دینی برای زدودن غفلت در اذهان عمومی به شکست منجر شد.
وی عنوان شدن گفتمان بازگشت به شعارهای امام (ره) و انقلاب را تعدیل کننده فضای به وجود آمده از سوی اصلاح طلبان اعلام و تصریح کرد: با شکل گیری دولت یازدهم موضوع نفوذ در فاز پیچیده و آمیخته با سردرگمی قرار گرفت.
معدوم سازی نظام به دست کسانی سپرده شده است که در بدنه نظام مشغول به فعالیت هستند
معاون سابق هماهنگ کننده سپاه ایلام شگردهای نفوذ جدید را نرمالیزه شده توسط ئتوریسین اصلاح طلبان دانست و خاطرنشان کرد: این سبک از نفوذ رویکرد خود را از نقطه ای به شبکه ای تغییر داده است و از فاز امنیتی به فاز سیاسی- فرهنگی در حال دگردیسی می باشد.
الماسی زاده به متن مطرح شده از سوی مایکل لدین، مشاور سابق شورای امنیت ملی آمریکا با عنوان «عصر اوباما، تنها فرصت تعامل با ایران» برای مهار دنیای اسلام از طریق نفوذ در ایران اشاره کرد و گفت: بازیگران این پروژه افرادی هستند که به نیابت از اتاق فکرهای پنتاگن در ایران به اعمال سیاست می پردازند به عبارتی دیگر معدوم سازی نظام به دست کسانی سپرده شده است که در بدنه نظام مشغول به فعالیت هستند.
وی تصریح کرد: ساده لوحانه است اگر فکر کنید که خانم آلن وودمن که در اواخر تیرماه سال جاری به ایران آمد در لوای تبادلات مثبت فرهنگی به تعامل با مسئولین کشورمان پرداخت، او که به مدت چهار سال عضو سازمان اطلاعات آمریکا بود در موسسه خویش به تربیت عاملین نفوذ و جاسوسان می پردازد؛ آن ها ماموریت دارند در طول سال ۱۰ هزار ایرانی به آمریکا دعوت کنند، آموزش دهند و به کشور باز گردانند، تمام رهبران و گردانندگان فتنه ۸۸ تربیت شده این موسسات هستند.
جنگ نیابتی آمریکا در خاورمیانه جای خود را به جنگ فرهنگی داده است
معاون سابق هماهنگ کننده سپاه ایلام به دستگیری س.ن و یافتن اسناد همکاری او با آمریکا در منزل پدری اش اشاره کرد و گفت: عده ای این جاسوسان را امیدهای آینده اسلام خطاب می کنند البته درست می گویند، آن ها نمایندگان اسلام آمریکایی هستند که به دشمن گرا می دهند تا بر مردم فشار بیشتری اعمال کنند.
الماسی زاده با تاکید بر اهتمام دشمن برای نفوذ در تمام لایه های اجتماعی ایران از سیاستمداران تا کودکان سه ساله، تصریح کرد: جان کری برنامه آمریکا برای استحاله فرهنگ ایران را اینگونه تشریح می کند: من ایران نرفته ام اما می دانم جوانانی هستند که به دنبال گوشی های هوشمند می باشند ما علاوه بر ذائقه شناسی آن ها، برایشان برنامه مفصل داریم.
وی گفت: مقام معظم رهبری فرمودند: «نگران اقتصاد و امنیت نیستم؛ اما در سایر عرصه ها نگرانی جدی دارم». آمریکا به خوبی می دانند که در بین مردم جایگاهی ندارد، جنگ نیابتی آمریکا در خاورمیانه جای خود را به جنگ فرهنگی داده است.
معاون سابق هماهنگ کننده سپاه امیرالمومنین (ع) با بیان اینکه بنا به گفته آمریکایی ها موضوع برجام نیز نمی تواند گره از مشکلات ایران بگشاید، خاطرنشان کرد: ذوق زدگی سیاستمداران آمریکایی ها را شگفت زده کرده است ولی اقتصاددانان و مسئولین دولتی همچنان بر راهگشا بودن مذاکرات پافشاری می کنند.