به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از مشهد در ابتدای این جلسه حجت الاسلام ثابت مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه پیام نور فارس گفت: همه ما دغدغه فرهنگی داریم اما تنها با حرف زدن و دغدغه گفتن کارها انجام نخواهد شد.
وی ادامه داد: یکی از مهمترین دغدغه های نهاد رهبری در دانشگاه پیام نور اقامه نماز در دانشگاه است که متاسفانه شرایط آن ایجاد نمی شود.
مسئول نهاد نمایندگی دانشگاه پیام نور فارس خاطر نشان کرد: برخی از دانشگاه ها دارای نمازخانه نیستند و برخی دانشگاه ها دارای نمازخانه نیستند و برخی دانشگاه ها که امام جماعت در اختیار نگرفته اند و این موضوع باعث شده دانشجو نتواند نماز را در دانشگاه اقامه کند.
حجت الاسلام ثابت در پایان با بیان این که سه هزار استاد در دانشگاه پیام نور فعال هستند گفت: در حالی که سه هزار استاد در دانشگاه های پیام نور در حال تدریس می باشند نمی توان تایید کرد که چه تعداد استاد در این دانشگاه ها در صف نماز جماعت حاضر می شوند که این خلا نشان می دهد اهمیت به نماز جماعت در میان اساتید کم است.
در ادامه محسن محمدی عضو هیئت علمی گروه برق پیام نور دانشگاه پیام نور زنجان با بیان این که من به نمایندگی از صد نفر از اعضای هیئت علمی سخن می گویم گفت: دانشگاه پیام نور مشخص کند که وضعیت اعضای هیئت علمی این دانشگاه به چه شکل خواهد بود.
وی ادامه داد: براساس مصوبه تاریخ 14 تیر جاری دانشگاه پیام نور در خصوص استخدام اعضای هیئت علمی خود دچار تغییراتی شده است.
محمدی خاطر نشان کرد: اعضای هیئت علمی دانشگاه پیام نور اکنون دچار استرس شده اند که آیا قرار است از این دانشگاه باقی بمانند یا امنیت شغلی خود را از دست دهند.
وی ادامه داد: چرا قبل از گرفتن اعضای هیئت علمی در دانشپاه پیام نور قوانین تازه وضع شده را به ما هشدار ندادند اکنون پس از سه تا ده سال عضو هیئت علمی بودن در این دانشگاه با وضعیت استخدامی نامشخص خود روبه رو شویم.
عضو هیئت علمی دانشگاه پیام نور زنجان با بیان این که ما اعضای هیئت علمی پیمانی و مشروط نمی توانیم مشکلات دانشجویان را حل کنیم گفت: دانشگاه آزاد 11 هزار عضو هیئت علمی می گیرد اما دانشگاه پیام نور نمی تواند در انسجام بخشی به اعضای هیئت علمی خود تصمیم گیری نماید.
در ادامه اکبری قائم مقام دانشگاه پیام نور با بیان این که ما به شما افتخار می کنیم گفت: نگاه دانشگاه پیام نور براساس ارزش شما به عنوان عضو هیئت علمی بسته شده است.
وی ادامه داد: یک عضو هیئت علمی باید مشخص کند که چه میزان کار پژوهشی، آموزشی و فعالیت برون مرزی داشته است و براین اساس ما معتقدیم یک استاد و عضو هیئت علمی باید دارای رزومه مشخصی باشد.
وی خاطر نشان کرد: اصلا و به هیچ عنوان دانشگاه پیام نور با وزارت علوم دچار مشکل نیست و در شورای راهبردی شکل گرفته در پیام نور علاوه بر قائم مقام وزیر علوم در امور بین الملل، معاون آموزشی وزارت علوم و دیگر اساتید دارای جایگاه همکاری و همیاری مناسبی میان دانشگاه پیام نور وجود دارد.
قائم مقام دانشگاه پیام نور با بیان اینکه اعضای هیئت علمی پیمانی و مشروط این دانشگاه باید تاثیرگذاری خود را در مراکز دانشگاهی مشخص کنند تصریح کرد: دغدغه هیئت رئیسه دانشگاه پیام نور در خصوص اعضای هیئت علمی این دانشگاه می باشد و ما به دنبال این هستیم تا اعضای هیئت علمی پیمانی و مشروطی خود را مورد حمایت قرار دهیم.
در ادامه جلایری یکی از اعضای هیئت علمی دانشگاه های پیام نور کشور با بیان اینکه ما به دنبال کسب احترام در صورت مراجعه به مسئولان دانشگاه پیام هستیم گفت: بحث اصلی این است که چرا پس از گذشت مدت های طولانی چگونگی تبدیل شدن دبیران به جایگاه استادی در دانشگاه پیام نور مشخص نمی شود.
وی ادامه داد: من مسئول یک ظرفیت پیام نور هستم و به دنبال فرصت استخدامی در این دانشگاه می باشم اما پس از گذشت 14 ماه از تاریخ دفاع من به عنوان یک مربی وضعیت تبدیل ما در دانشگاه پیام نور معلق باقی مانده که امیدواریم پاسخی در این خصوص وجود داشته باشد.
اکبری در پاسخ به این سوال گفت: در صورتی که در مراجعه شما به سازمان مرکزی دانشگاه پیام نور رفتاری صورت گرفته که اخلاقی نبوده مورد را به صورت مصداقی بیان کنید تا برخورد لازم صورت بگیرد.
وی در پایان گفت: اساتید در دانشگاه پیام نور برای ما دارای ارزش هستند و مطمئن باشید در خصوص تبدیل مربی و مشخص کردن وضعیت این افراد برنامه ریزی ها در حال انجام است.