پروفسور محمد علی زلفی گل، رئیس سابق دانشگاه بوعلی سینا به بهانه فرارسیدن دهه فجر انقلاب اسلامی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو در همدان، در برابر این سئوال که انقلاب اسلامی تا چه حد توانسته است به اهداف خود جامعه عمل بپوشاند، گفت: همه به خوبی می دانیم که در بهمن ماه 1357 انقلاب اسلامی با رهبری داهیانه حضرت امام خمینی (ره) به پیروزی رسید و رژیم سلطنتی ساقط و جمهوری اسلامی شگل گرفت و در طول سی و هفت سال گذشته تلاش های فراوانی صورت گرفته است و انقلاب اسلامی به لطف خداوند متعال در عرصه های گوناگون و سیعی به موفقیت رسیده؛ اما نکته قابل تامل و مهم این است که تغییر سیاسی با رخ دادن انقلاب سریع اتفاق می افتد؛ اما تغییرات در عرصه های دیگر تدریجی و زمان بر است و از طرف دیگر قطع منافع ایادی سلطه داخلی و خارجی دائما برای نظام مقدس جمهوری اسلامی دردسر ایجاد کرده است.
ووی افزود: جنگ هشت ساله، ترورهای کور، تحریم های ظالمانه و بسیاری از این موارد را به نظام اسلامی تحمیل کردند؛ بنابراین مردم ما همواره در شرایط انقلاب به سر برده و می برند. مردم همواره انقلابی بودند و همواره انقلابی باقی مانده اند. به هر حال آنچه که مشخص است تا بروز و ظهور کامل انقلاب در عرصه های اجتماعی، فرهنگی، علمی، اقتصادی و نظامی راه زیادی در پیش داریم.
این دانشمند برتر جهان اسلام درباره نهادینه کردن آرمان های انقلاب اسلامی در نسل جوان و نقش مراکز علمی، آموزشی در این رابطه افزود: آرمان هر جامعه ای بزرگترین سرمایه آن جامعه است و برای نهادینه کردن آرمان های انقلاب باید جوانان جامعه تغییرات مثبت و اثر بخش انقلاب در عرصه های جتماعی، فرهنگی، علمی، اقتصادی و نظامی را به وضوح درک کنند. باید صداقت میثاق بین مردم و مسئولان نظام باشد. باید ضابطه و قانون ملاک عمل تصمیم سازان، تصمیم گیران، مجریان و ناظران باشد. باید تمامی اصول قانون اساسی اجرایی شده و مسئولان و مدیران نظام تمام املاک و دارائی های خود و بستگان درجه اول خویش را در معرض دید شهروندان و جوانان قرار دهند، باید شایسته سالاری ملاک واگذاری هر مسئولیتی باشد و اجازه نقد در چارچوب قانون به نشریات داده شود تا هیچ مسئولی جرات و جسارت رفتار فراقانونی را نداشته باشد. باید مدیران ارشد نظام در وهله اول خود پایبند به قانون و اخلاق باشند. باید زمینه تحصیل، اشتغال و ازدواج جوانان مهیا باشد. مراکز آموزشی و پژوهشی با آموزش و پژوهش هدفمند، افرادی را تربیت کنند که از نسل های گذشته عالم تر، داناتر و تواناتر باشند تا بتوانند در سایه حمایت همه جانبه قانون کار آفرینی کنند. جوانی که به عدالت حاکمیت در عرصه های مختلف و به ویژه قانون و مدیریت منابع جامعه ایمان داشته باشد و از شغل، همسر و حداقل امکانات رفاهی برخوردار باشد و اجازه ابراز عقیده و اندیشه داشته باشد با جان و دل از آرمانهای نظام و کشورش دفاع خواهد کرد.
زلفی گل در ادامه گریزی به انتخابات مجلس یازدهم زد و در این رابطه خاطرنشان کرد: آرمان ها و اهداف بزرگ در هر عرصه اي صرفا با توصيه، نصيحت، اخلاق و وجدان تحقق پيدا نمي کند؛ بلکه از طريق طراحي، تدوين، تصويب، اجرا، نظارت، ارزيابي و حمايت از قانون است که مي توان به هر هدف، آرزو و آرماني دست يافت. پس مجلسی که در آن عصاره نخبگان علمی و سیاسی باشند، کارساز و راهگشا است.
این استاد دانشگاه بوعلی سینا درباره بزرگداشت سالانه دهه فجر انقلاب اسلامی گفت: دهه فجر از این جهت که آرمانهای انقلاب بازخوانی، حک و اصلاح میشود، بسیار ارزشمند است؛ ضمن اینکه یاد و خاطره کسانی که تمام سرمایه زندگی خویش را مخلصانه فدا کردند و از کیان و ناموس این کشور دفاع کردند، گرامی داشته میشود.
یکی از 10 دانشمند برتر کشور درباره مزیت مقایسه مقاطع مختلف انقلاب اسلامی گفت: مقایسه مقاطع مختلف انقلاب اسلامی تجربه ی سیاسی جامعه را ارتقاء می دهد، ضمن اینکه شرایط نقد منصفانه و یا تقدیر از مدیران سابق را فراهم می آورد.
زلفی گل توسعه دامنه انقلاب اسلامی در کشور های برون مرزی را بسیار موفق ارزیابی کرد و دراین رابطه گفت: ایادی سلطه نهایت تلاششان را برای محدود سازی انقلاب اسلامی ایران کرده اند؛ در حالی که خوشبختانه استقلال کامل سیاسی و موفقیت های علمی و امنیتی جمهوری اسلامی پاشنه آشیل قدرت نرم ما بوده و خواهد بود. واقعیت این است که با جهاد اقتصادی و تحقق اقتصاد مقاومتی تعامل و دیپلماسی علمی، اقتصادی و سیاسی افزایش یافته و به تبع آن قدرت نرم و دامنه نفوذ انقلاب اسلامی هم افزایش خواهد یافت.
وی در پایان درباره پیام های رهبر معظم انقلاب اسلامی به جوانان گفت: سخن چون از دل برآید لاجرم بر دل نشیند؛ بنابراین توصیه هایی با پشتوانه تجربه و حکیمانه منطبق بر فطرت انسانها، حتما موثر واقع شده و خواهد شد.