آخرین اخبار:
کد خبر:۴۸۹۷۴۶
سردارحاجی‌زاده در گفت‌وگو با خبرگزاری دانشجو:

قدرت نظامی ما بود که قدرت‌ها را پای میز مذاکره کشاند/ غرب در مورد سوریه مستاصل شده است

فرمانده هوا و فضای سپاه گفت: آنچه که غرب را پای میز مذاکره با ایران کشاند، قدرت نظامی و دفاعی ایران بود.

امیرعلی حاجی زاده در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو در مشهد، گفت: زمانی که بحث مذاکره با غرب مطرح شده و رهبری معظم انقلاب اجازه این مذاکره را دادند گفتند «مشکل غرب با ما بحث هسته‌ای نیست، هسته‌ای یک بهانه است، بعد از این مرحله آنان بحث موشکی را به میان خواهند آورد»، که امروز مشاهده می‌کنید همین اتفاق رخ داده است.

 

وی با اشاره به این نکته که با توجه به اظهارات مقامات غربی و محدودیت‌هایی که ایجاد کرده‌اند به نظر می‌رسد باز هم فشار را بیشتر کنند، افزود: بخشی از این مسئله که غرب باز هم محدودیت ایجاد کند یا خیر به موضع گیری‌ها و ایستادگی دولتمردان ما باز می‌گردد، چنانچه مسئولان ما در مقابل زیاده خواهی‌های آنان نایستند قطعا مطالبات آنان روز به روز بیشتر خواهد شد.

 

فرمانده هوا و فضای سپاه پاسداران در ادامه با تاکید بر این موضوع که آن چه که غرب را پای میز مذاکره با ایران کشاند، قدرت نظامی و دفاعی ایران بود، تصریح کرد: امروز آنان موضع خود در سوریه و عراق را مطرح کرده‌اند؛ اما با توجه به این‌که سیاست‌های ایران در منطقه به گونه‌ای دیگر است، غرب نمی‌تواند اقدامی انجام دهد.

 

حاجی زاده با بیان این مطلب که امروز غرب در سوریه مستاصل شده است، بیان داشت: ایران یک قدرت منطقه‌ای است و آمریکا هیچ چاره‌ای در مقابل ما ندارد و به دلیل همین است که پروژه نفوذ را طراحی کرده است.

 

وی ضمن اشاره به این مطلب که غربی‌ها می‌دانند از برون نخواهند توانست کاری کنند، در خصوص علت عدم باور برخی مسئولان داخلی به توان درون گفت: مسئولان ما به دو دسته تقسیم می‌شوند. دسته‌ای مانند امام راحل و رهبری معظم انقلاب انقلابی و استکبار ستیزند و آمریکا را دشمن خود می‌دانند و دسته دوم خوشبین به غرب هستند و آمریکا را کدخدای دنیا می‌پندارند و نمی‌دانند با این خوشبینی نه تنها به جایی نمی‌رسند، بلکه آنچه را که داریم نیز از دست می‌دهیم. تفاوت در این دو نگاه است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار