به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، امير سرتيپ محمدحسن باقری گفت: برگزاري همايش توسط دانشجويان در مراکز دانشگاهي فرصتي براي کشور محسوب مي شود که به نوبه خود از برگزاري چنين همايش هايي استقبال مي کنيم و اميد داريم با برگزاري اين همايش ها به راه حل هايي براي برطرف کردن دغدغه هاي موجود برسيم.
وي در خصوص تحليل برخي از کارشناسان حاضر در همايش مبني بر اينکه ۸۰ درصد سربازان فراري در ايران متعلق به دهک هاي پايين جامعه هستند، تصريح کرد: به دليل اينکه مبناي تحليل اقتصاددان هاي حاضر در همايش اخير نادرست بوده لذا نمي توان به آمارهاي آنها اعتماد کرد.
سرتیپ باقری خاطر نشان کرد: ستادکل به منظور استفاده از آراي مختلف همايش هايي را برگزار کرده و در آينده نيز چنين کارهايي انجام خواهد داد.
وی در واکنش به اظهار نظر برخي کارشناسان مبني بر اينکه خدمت سربازي باعث عدم توازن بين دختران و پسران در بحث اشتغال شده است، اظهار داشت: اگر شخصي اين موضوع را به صورت علمي مورد تحقيق و بررسي قرار داده، آماده دريافت آن هستيم اما بررسي هاي ما چنين موضوعي را اثبات نمي کند.
سرتيپ باقري ادامه داد: تعداد زيادي از سازمان ها ، دستگاههاي دولتي و غير دولتي تمايل به استخدام نيروهاي پاره وقت دارند تا حقوق کمتري پرداخت کنند بنابراين به سراغ افرادي مي روند که اين شرايط را بپذيرند که همين موضوع باعث اشتغال تعداد زيادي از بانوان شده است که به نظرم ارتباط آن با سربازي ارتباط مستقيمي نيست و بايد در جاي ديگر بررسي شود.
وي با تاکيد بر اينکه موضوع سربازي بايستي از ابعاد مختلف مورد مداخله قرار گيرد، افزود: اگر شخصي مي خواهد در اين حوزه مطالعاتي داشته باشد بايد همه ابعاد آن را در نظر بگيرد در غير اين صورت جمع بندي آن جامع و مانع نخواهد بود.
معاون نيروي انساني ستادکل نيروهاي مسلح يادآور شد: جوانان، خانواده ها، نيروهاي مسلح و دولت از ابعاد خدمت سربازي هستند که بايد درنظر گرفته شوند.
وي اظهار داشت: بر اساس نظرسنجي هاي صورت گرفته حدود ۸۰ درصد خانواده ها با اصل سربازي موافق هستند اما در مورد چگونگي انجام آن نظراتي دارند که در حقيقت پيرو همين نظرسنجي ها طرح بومي سازي سربازي ابلاغ شد که حتي الامکان سربازان در موطن يا نزديک به موطن خود خدمت کنند.
سرتيپ باقري خاطرنشان کرد: امروزه جوانان علاوه بر خدمت در نيروهاي مسلح در حدود ۱۴۰ دستگاه و نهاد از جمله آموزش و پرورش، وزارت نفت، وزارت نيرو، سازمان انرژي اتمي، سازمان محيط زيست، ميراث فرهنگي ، دانشگاه ها دوران خدمت وظيفه عمومي را سپري مي کنند.
وي با بيان اينکه بنياد نخبگان نيروهاي مسلح با جوانان دانشگاهي در ارتباط است، گفت: دانشجويان کارشناسي ارشد و دکتري با انجام پروژه براي نيروهاي مسلح و غير مسلح ، متناسب با نوع پروژه کسري خدمت دريافت مي کنند بنابراين پيشنهادمان اين است اگر کارشناس و صاحب نظري قرار است که در خصوص سربازي اظهار نظر کند يا همايشي تشکيل دهد به همه جوانب آن بپردازند.
معاون نيروي انساني ستادکل نيروهاي مسلح يادآور شد: برايند همه جوانب مي تواند خروجي سربازي را تعيين کند که ما اين کار را انجام داديم.
بنده دوسال خدمت شربازی بودم.انچه که بنده دیدم مایه شرمساریست.فحش حرف رکیک که نقل ونباته.اتلاف وقت که زیاده.تتزه کسی که رفته چهار سال دانشگاه و برگشته ،از درس چیزی در مخیله نداره و کلی هزینه که براش شده ،یعنی کشک.واقعا اونچه مدنظر مقام معظم رهبریست اجرا نمی شه.بنده خروجی افراد از سربازی رو ،منفور و کینه ای به نظام دیدم.
رجاله های دروغ گو
حتی فکر سربازی رفتن هم من رو دیوانه و افسرده میکنه
از خبرگزاری میخام که لطفا این نظرم رو انتشار بده
امضا یک دانشجو