به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از گرگان؛ دومین روز مناظره انتخاباتی چند تن از کاندیداهای دهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در حوزه گرگان و آق قلا، امروز در تالار شهید مطهری دانشگاه گلستان برگزار شد.
-از هشت کاندیدای دعوت شده سید امید رضوی، سیدعلی طاهری، محمد قاسمی، محمدابراهیم نعیمی، محمود عباسی و امیر تاجیک نژاد به مراسم آمده بودند و این در حالی بود که عبدالغفار رادمهر و عظیم هدایت پور برای پاسخگویی به سوالات دانشجویی غیبت داشتند.
-این مراسم با وجود تاخیر در آغاز، باز هم مانند مراسم روز گذشته با استقبال کم دانشجویان مواجه شد که دلیل آن شاید عدم دخالت دانشجویان در برگزاری و طراحی سوالها بود. (لازم به ذکر است برگزاری این دو جلسه مناظراتی را هیچ تشکل دانشجویی از دانشگاه بر عهده نداشت و متصدی آن طبق انچه در بنر تبلیغاتی برنامه آمده بود «کمیته انتخابات شورای فرهنگی دانشگاه و اتاق فکر استان گلستان» بودند.)
-امیر تاجیک نژاد که در جلسه مناظراتی روز گذشته در دانشگاه علوم پزشکی خود را کاندیدایی مستقل خوانده بود، امروز گفت که استان گلستان دومین استان سیاسی کشور است و همین امر مانع توسعه استان شده و موجب شده ما دومین استان محروم کشور نیز باشیم.
-در ابتدای برنامه به هر کاندید هفت دقیقه فرصت معرفی داده شد که قاسمی به این زمان اعتراض کرد و گفت که نمیشود در این مدت کم خود را معرفی کنیم، رضوی نیز گفت بهتر بود به ما اجازه داده میشد در سطح دانشگاه بروشور پخش کنیم و تبلیغات داشته باشیم.
-قاسمی که روز گذشته در دانشگاه علوم پزشکی گفته بود فراجناحی وارد شده و یک اعجوبه است امروز خاطرنشان کرد که در صورت انتخاب شدن اولین برنامه اش در مجلس دعوت از مقام معظم رهبری برای سفر به استان گلستان خواهد بود، وی همچنین گفت برای اینکه بتواند دشمن را بهتر رصد کند به زبان صهیونسیتی مسلط است، از نکات قابل توجه دیگر در صحبتهای قاسمی نیز اشاره وی به طرح بر زمین مانده پتروشیمی استان بود که در این باره گفت: وزیر نفت باید پاسخگوی هدر رفت سرمایه مردم استان در سهام بخش پتروشیمی باشد، قاسمی در رابطه با آمار بالای خودکشی در استان نیز گفت: با اجرای چند پروژه و رفع مشکلات اقتصادی و اشتغال، آمار خودشکیها پایین میآید.
یکی از کاندیداهای گرگان یک میلیارد هزینه تبلیغاتی داشته/ برخی از شهرت پدر مرحومشان استفاده میکنند
-رضوی هم با بیان اینکه وابستگی حزبی ندارم گفت: برخی کاندیداها از نام و شهرت پدر مرحومشان استفاده میکنند؛ پدرت صالح بوده شما چه هستید؛ شما خودتان را معرفی کنید؛ میخواهند به شما رای بدهند نه به پدر شما؛ رضوی به هدفمندی یارانهها هم اعتراض کرد و گفت که هدفمند کردن یارانهها برخی کارخانههای تولیدی را با خاک یکسان کرد که این امر جلوی خودکفایی کشور را میگیرد. رضوی به تبلیغات پرهزینه برخی رقبا هم اشاره کرد و گفت یکی از کاندیداها یک میلیارد هزینه تبلیغاتی کرده خب اگر این از بیت المال است که حرام است اگر از طرفداران است که شما وامدار آنان خواهید شد(رضوی نگفت کدام کاندیدا یک میلیارد هزینه تبلیغاتی داشته است) یکی دیگر از اظهارات جالب رضوی در مورد ورزشگاه رفتن خانمها بود که گفت: وقتی بانوان برنامههای ورزشی را از تلویزیون مشاهده میکنند پس دیگر اشکالی ندارد همان برنامه را از نزدیک و در خود ورزشگاه ببینند!
-شاخص ترین قسمت صحبتهای طاهری هم از قرار زیر بود: اکثر نمایندگان فعلی مجلس زمان رای اعتماد دادن روحانی فتنه را خط قرمز خود قرار دادند، برای برخی وزرای پیشنهادی هم اسنادی در رابطه با فعالیت آنان در جریان فتنه وجود داشت؛ وی در رابطه با مجلس ششم هم اشاره به سخنان مقام معظم رهبری کرد و گفت: مقام معظم رهبری گفتند مجلس هفتم مانند گلی است که در سنگلاخ مجلس ششم روئیده است، برخی طرحهای مجلس ششم خواسته دشمنان نظام بود برخی از نمایندگان آن مجلس تحلیل گرهای شبکههای ضدانقلاب بودند و فقط ۵۰ الی ۶۰ نفر نمایندگان آن مجلس ولایی و انقلابی بودند.
-نعیمی بر همدلی و همزبانی تأکید کرد و از آنجاییکه یک پزشک است بیشتر به مسائل بهداشتی و اجتماعی پرداخت و گفت: کشور دارد به سمت پیری حرکت میکند که باید برای برون رفت از این تهدید تدابیری اندیشید؛ وی همچنین خود را اولین مدیر درمانی دانشگاه علوم پزشکی استان نیز معرفی کرد؛ نعیمی یکی از چهرههای اصولگرای این دوره از انتخابات مجلس شورای اسلامی است.
-عباسی هم گفت که من یک آزاداندیش هستم که خود را درگیر مسائل جناحی نمیکنم و از همین طریق گریزی به عدم برگزاری کرسیهای آزاداندیشی در سطح دانشگاهها زد.