به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از شیراز، به همت انجمن اسلامی مستقل و بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی شیراز میزبان میزگرد انتخاباتی کاندیدای دهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی بود.
حسین نجابت در پاسخ به سوالی مبنی بر برنامه خود جهت بهبود وضعیت اقتصادی کشور اظهار داشت: باید خطوط اصلی نگاه ها به مسائل را هماهنگ کرد تا تلقی مشترکی از مسئله داشته باشیم.
وی افزود: این تلقی که در نگاه های اقتصادی اختلاف سلیقه نداریم را من قبول ندارم، بلکه با تغییر دولت ها اگر تفکر دولت تغییر کند باید مدیریت اقتصادی هم تغیر یابد و در همه دنیا هم این اتفاق میافتد. البته شکل افراطی آن را قبول ندارم.
نجابت اضافه کرد: جدایی سیاست از اقتصاد را قبول ندارم و در همه دنیا مکاتب اقتصادی با نگاه های سیاسی عجین شده که نمونه اش هم خیلی روشن است.
وی بر واقع گرایی و اصلاح رویکردها تاکید کرد و گفت: انقلاب اسلامی رویکردهای متفاوتی را به دنیا معرفی می کند.
کاندیدای دهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه کشور، دشمن های ویژه ای دارد تصریح کرد: با نگاه واقع گرایانه، باید تکلیف خودمان را با سرمایه گذاری مشخص کنیم یعنی اولویتمان را تعریف کنیم.
نجابت ادامه داد: اگر سرمایه خارجی و صنعت بیاید چیز خوبی است اما در حالت واقع اتفاق خاصی نمی افتد به وِیژه در شرایط فعلی.
وی بیان داشت: اقتصاد مقاومتی شاکله هایی دارد، مانند اقتصاد درونزا اما برون نگر که این شاکله ها را با دقت مورد ارزیابی قرار دهیم.
کاندیدای دهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: برای نقد اقتصاد مقاومتی در ابتدا شاکله های آن را از من که مدافع اقتصاد مقاوتی هستم بپرسد و بعد آن را نقد کنیم.
نجابت در پاسخ به سوالی درخصوص برنامههایش برای ریلگذاری اقدامات وزارت خارجه در راستای منویات رهبر انقلاب، با بیان اینکه کسی منکر این نیست که نباید با دنیا رابطه داشته باشیم گفت: رابطه با دنیا خوب است اما بحث بر روی چگونگی کار است چراکه باید عزت مدارانه و در یک معادله قابل قبول تعامل داشته باشیم.
وی با بیان اینکه کسی منکر این نست که نباید با دنیا رابطه داشته باشیم ادامه داد: رابطه با دنیا خوب است اما بحث بر روی چگونگی کار است چراکه باید عزت مدارانه و در یک معادله قابل قبول تعامل داشته باشیم.
وی بیان داشت: در حوزه هایی که توان نداریم نباید وارد شد چراکه آن طرف ما که بچه نیست و می خواهد سرمایه بیارد و بهره اش را ببرد.
کاندیدای دهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی از حوزه انتخابیه شیراز با بیان اینکه تعامل باید عزت مدارانه باشد اضافه کرد: ممکن است یه عده فکر کنند که ما یک دنیای یک قطبی داریم که همه در صلح و صفا باهم زندگی می کنند و البته به شدت با این مخالف هستم.
نجابت با بیان اینکه همیشه دنیای دو قطبی وجود داشته و دارد اظهار داشت: همین ۱+۵ پشت سر صدام هم بودند وقتی ما رادیو دارویی که حتی قرار دادش را بسته و پولش را داده بودیم با وقاحت به ماندادند، اگر با ما مذاکره می کنند به دلیل قدرت ما است.
وی با بیان اینکه همه می دانند که ما قوی ترین کشور منطقه هستیم افزود: از این نظر نمی توانند ما را دور بزنند از این رو امکان مذاکره ای فراهم شده بسیار هم خوب است و باید از آن استفاده کنیم.
کاندیدای دهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در برجام فراز و نشیب هایی داشتیم ادامه داد: زمانی ما خودمان پذیرفتیم پلمپ شود در زمان آقای روحانی و آقای ظریف بود که هیچ نتیجه ای هم نگرفتیم.
نجابت اضافه کرد: یک تصمیم مهم و نقطه عطفی یعنی پلمپ را شکستیم و شروع به کار کردیم.
وی با بیان اینکه در پایان سال های گذشته به ۱۹ هزار سانتیفیوژ داخلی رسیدیم افزود: در صنعت موشکی جزء پنچ کشور برتر دنیا هستیم و را دور نمی توانند بزنند که عده ای این زحمت ها را کشیدند که ربطی به این دولت و آن دولت ندارد. به کاندیدای دهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: به دلیل برخورداری ما از چنین امکاناتی با ما مذاکره می کنند.
نجابت با بیان اینکه برجام یک صحنه بسیار خوب دموکراتیک بود اما بعضی ها نمی پسندیدند مذاکرات یا مباحث آشکار شود گفت: در کمیسیون برجام مصوب کردیم که مذاکرات از صدا وسیما پخش شود.
وی بیان داشت: نقد ما باعث شد که بیشترین بهره ممکن را ببریم همان طور که رهبری فرمودند می شد بهتر از این هم انجام داد ما به حداکثر تقاضاهایمان نرسیدیم و حالا فضایی درست شده است، پسا برجام که در زندگی ما هم تأثیر دارد و صحبت بر چگونگی استفاده از این امکان است.
کاندیدای دهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: رویکرد مذاکره کنندگان در عین حالی که اشخاصی مورد اعتماد بودند را حتما قبول نداشتیم چراکه خوشبین به دشمن هستند و این را یک خطای استراتژیک می دانستیم و هنوز هم می دانیم.
نجابت ادامه داد: برای حفظ استقلال در پسا برجام باید حداکثر بدون واردات باشد و همان اقتصاد مقاومتی یعنی نگاه به بیرون اما درو ن زا.
وی افزود: تعامل بدون مؤلفه های کنترل کننده اشتباه فاحشی است چراکه آن ها واقعا نشان دادند نمی خواهند این کشور و نظام جمهوری پا بگیرد.
کاندیدای دهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: نباید فکر کرد که آن ها به دلیل صحبت های خوب ما، مذاکره می کنند.
نجابت اضافه کرد: در دنیا کشورهایی هستند که نفت بسیاری دارند اما کسی با آن ها مذاکره نمی کند و به راحتی وارد آن کشور ها می شوند اما کسی جرأت نمی کند به مرز های ما نزدیک شود که نباید این مباحث فراموش شود.