مناظره انتخاباتی تریبونی برای جمعآوری آرا یا تخریب رقبا؟
کد خبر:۴۹۱۳۸۰
مجلس دشمن یا مجلس ملت-۷؛
چرم زاده: انتخابات پر شورتر بر اقتدار داخلی و خارجی نظام میافزاید
مسئول تحلیل و بررسی بسیج دانشگاه صنعتی شیراز، گفت: هرچه حضور مردم در انتخابات پر شورتر شود لاجرم بر اقتدار داخلی و خارجی نظام افزون می گردد.
محمد چرم زاده مسئول تحلیل و بررسی بسیج دانشگاه صنعتی شیراز، در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو از شیراز، پیرامون حضور حداکثری مردم همیشه در صحنه ایران در انتخابات، گفت: در کشور های دموکراتیک انتخاب مهم ترین وسیله جهت کسب وجه مقبولیت برای نظام حاکم است.
وی افزود: در مدل حکومتی که امام (ره) به عنوان جمهوری اسلام مطرح کرده است، انتخابات عمده ترین وسیله تحقق جنبه مردم سالاری است و هرچه حضور مردم در انتخابات پر شور تر شود لاجرم بر اقتدار داخلی و خارجی نظام افزون میشود.
چرم زاده خاطر نشان کرد: این اقتدار دست مایه ای برای تحقق منافع ملی مردم ایران در سطح داخلی و بین المللی خواهد شد.
مسئول تحلیل و بررسی بسیج دانشگاه صنعتی شیراز با بیان اینکه دانشجویان به عنوان پیشرویان جامعه در این برهه حساس باید به مطالبه رهبر انقلاب پاسخ دهند، بیان کرد: در ابتدا ایجاد فضا شور و نشاط انتخاباتی و زمینه سازی برای حضور حداکثری مردم پای صندوق های رای است.
چرم زاده تصریح کرد:سپس تبیین شاخص ها و معیارهای اصلح جهت ورود دلسوز ترین افراد به نهاد تصمیم ساز جمهوری اسلامی است.
وی با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری پیرامون انتخاب اصلح، گفت: مهم ترین شاخص های یک نماینده مردمی این است که خودش را سپر بلای مشکلات قرار بدهد و همواره مشکلات مردم را برای خود بزرگترین دغدغه بداند.
مسئول تحلیل و بررسی بسیج دانشگاه صنعتی شیراز با اشاره به نقش دانشجو تشکل ها در جلوگیری از فتنه و آرامش مردم، خاطرنشان کرد: دانشجو در ذات خود همان اندازه که اهل منطق و استدلال و متانت است، از پر خاش و آشوب دور است.
چرم زاده در پایان بیان کرد: اگر دانشجو نخبه ای فعال در تشکل دانشجویی بتواند این سرمایه ذاتی دانشجویی را به جامعه خود تزریق کند طبیعتا تمامی مسائل حساس و حیاتی کشور در فضای آرام و منطقی و در راستا پیشبرد اهداف انقلاب اسلامی به فرجام خواهد رسید.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.