کد خبر:۴۹۱۰۴۲
در نشست پرسش و پاسخ دانشجویی مطرح شد:

قاضی‌زاده: درصدد اجرای محورهای توسعه عدالت اجتماعی در شهر مشهد هستیم/ حجت الاسلام پژمانفر: سهم فرهنگ از اعتبارات در دولت فعلی به نیم درصد کاهش یافته است!

نشست پرسش و پاسخ دانشجویی با موضوع انتخابات در دانشگاه صنعتی سجاد مشهد برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از مشهد، امیر حسین قاضی‌زاده دیروز در جلسه پرسش و پاسخ دانشگاه سجاد مشهد در جمع دانشجویان در خصوص شعار انتخاباتی خود، گفت: مشهد پایتخت معنوی نه ایران؛ بلکه دنیا و مهد تمدن می‌باشد، بعد از ورود امام رضا(ع) به مشهد این شهر ام‌القرای کشورهای اسلامی شد.

 

وی افزود: بعد از آمدن امام هشتم(ع) به مشهد اجتماعات مسلمین، حکومت‌های شیعه و جامعه مسلمین در این مکان شکل گرفت و این سابقه منجر به نهضت امام خمینی(ره) شد؛ این شهر یک مرکز تمدن ساز و الگوی تمدنی جهانی می‌باشد.

 

نامزد دهمین مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه این شهر نیاز به رویکردهای مختلف دارد و مواردی مانند امنیت، اقتصاد، سلامت و بهداشت را بر مبنای آن اجرایی شود، تصریح کرد: بنا بر دلایل گفته شده شعار انتخاباتی من «ارتقای سلامت اجتماعی مبتنی بر پایتخت تمدنی است» کارهای مبتنی بر این شعار نیز در زمینه‌های مختلف شروع شده که به الگوی اجرایی آن رسیده و در حال پیگیری هم می‌باشد.

 

قاضی زاده در ادامه به اقدامات صورت گرفته در مجلس نهم و هشتم برای شهر مشهد اشاره داشت و خاطرنشان کرد: 150 پروژه در حال حاضر برای مشهد در مجلس وجود دارد که طرح زیارتی و حاشیه‌نیشنی از جمله اقدامات مجلس می‌باشد.

 

وی افزود: مدیریت سرزمینی و جمعیت گام بعدی ما در مجلس است، همچنین با پیگیری نمایندگان نقشه جامع تفضیلی هم برای شهر دیده شده است.

 

نماینده دور هشتم و نهم مجلس شورای اسلامی با اشاره به این‍که مشهد در هفت آسیب از جمله اعتیاد، حاشیه نشینی و طلاق در کشور دارای رتبه است، گفت: نکات آسیب زا در شهر مشهد برای اقداماتی در خصوص بهتر شدن وضعیت شهر شناسایی شده و انجام داده‌ایم که خوشبختانه سازمان بهزیستی در این زمینه به ما کمک کرده است.

 

این کاندیدای مجلس دهم با بیان اینکه نماینده مجلس یک مقام اجرایی نیست و علاوه بر وظیفه نظارت و قانونگذاری، شان نیز دارد که این را مردم به او داده‌اند، بیان داشت: شان همین تریبونی است که مردم در مجلس به ما داده‌اند تا حرف آنان را به گوش مسئولین برسانیم.

 

وی افزود: از این شان خیلی استفاده و کارهای اجرایی را پیگیری می‌کنیم. زمانی که کسی به فکر فعالیت‌های اجرایی نبوده نمایندگان از همین شان استفاده و آنها را اجرا کرده‌اند، در واقع نمایندگان مجبور بودند که فعالیت‌های اجرایی را دنبال کنند.

 

این کاندیدای مجلس دهم افزود: یکی دیگر از کارهای ما در مجلس به هم زدن دو قطب اقتصاد شکل گرفته در شهر مشهد است و در حال حاضر درصدد اجرای محورهای توسعه عدالت اجتماعی در شهر مشهد برای توانایی طبقه ضعیف هستیم.

 

قاضی‌زاده در خصوص بافت قدیمی شهر مشهد، گفت: این شهر 800 ساله است و در گذشته نوع نگاه به این مناطق اقتصادی بوده که سال گذشته این نوع نگاه تغییر کرده است و ردیفی در بودجه برای بافت فرسوده کشور قرار دارد که به شهر مشهد هم تعلق گرفته و این به غیر این بودجه‌ای است که برای حاشیه نشینی در نظر گرفته شده است. ما در مجلس کمک مالی به این طرح می‌کنیم؛ اما مدیریت آن با شهرداری است.

 

وی در خصوص انتخاب نمایندگان اصلح گفت: من لیستی کار می‌کنم؛ اما حجت شرعی خود را بالاتر از دیگران می‌دانم، رهبری هم فرمودند بسیاری از افراد را می‌شناسم؛ اما افرادی که نمی‌شناسم را به کسی که آنان را معرفی کرده نگاه می‌کنم. من هم بر همین اساس کسانی را که نمی‌شناسم به لیست آنان اعتماد می‌کنم؛ اما زمانی که کسی را می‌شناسم علم من حجت است و من نسبت به داشن خود باید به خدا جواب بدهم.

 

این کاندیدای مجلس دهم افزود: من به اصولگرایان رای می‌دهم و در شرایط مساوی نگاه می‌کنم ببینم محبوبیت کدام بیشتر است.

 

قاضی‌زاده در خصوص ائتلاف اصولگرایان در مشهد، گفت: خبرگزاری‌ها مسائلی را پوشش دادند که حداد عادل مجبور شد مصاحبه کند و این مطلب را که از لیست اصولگرایان مشهد حمایت می‌کنیم را تائید کند.

 

این نماینده مجلس نهم ادامه داد: در خصوص اینکه لیست اصولگرایان بر چه شاخصه‌هایی چیده شده را باید از سخنگوی ائتلاف اصولگرایان بپرسید، چون وی در جریان این موارد است.

 

قاضی‌زاده در مورد اختلافاتی که در زمان ائتلاف اصولگرایان در انتخابات پیش می‌آید، گفت: ما در این زمینه تجربه داریم، متاسفانه در مجلس هفتم هم این تجربه انشقاق را داشتیم.

 

وی ادامه داد: نگاه مردم سالاری مبتنی بر بیعت است، مردم وقتی در انتخابات شرکت می‌کنند در واقع به مسئولیتی که بر عهده آنان می‌باشد عمل می‌کنند؛ چون ولی نمی‌تواند تنها باشد و یک عده سرباز و افسر برای اداره کشور نیاز دارد که کمکشان کنند.

 

این نماینده مجلس با اشاره به فتنه 88، بیان داشت: بزرگترین ظلمی که در فتنه 88 به نظام شد همین بود که در اوج اقتدار بودیم؛ کار نفوذی همین است، زمانی که در اوج پیروزی هستیم؛ اقدامی می‌کند که منجر به شکست شویم.

 

قاضی‌زاده در خصوص برجام، گفت: یک عده به عنوان انقلاب حق ندارند از آن عبور کنند و عده‌ای دیگر هم نباید با ارتجاع از آن عبور کنند؛ مردم انقلاب کردند تا تحت امر ولایت زندگی کنند.

 

 سهم فرهنگ از اعتبارات در دولت فعلی به نیم درصد کاهش یافته است!

 

حجت الاسلام پژمانفر، نماینده مجلس گفت: برخی افراد قانون اساسی و آئین نامه های مجلس را نخواندند و به گمان خود حرف‌هایی به مردم می‌زنند که توهین به مخاطب است و به گونه‌ای القا می‌کنند که مخاطب نمی‌داند که البته خودشان نمی‌دانند.

 

وی بیان داشت: مجلس جای کارشناسان است که مسائل مختلف را بررسی و تصمیمات مختلفی بگیرند.

 

این نماینده مجلس با بیان اینکه اصولگرایی آرمی نیست که روی سینه کسی چسبیده باشد؛ بلکه یک فرهنگ، گفتار و رفتار است، گفت: احمدی نژاد تا زمانی که این گفتمان را داشت اصولگرا بود؛ اما زمانی که آن را کنار گذاشت از دایره اصولگرایی خارج شد، رفتارهای خاص احمدی نژاد مانند خانه نشینی اش خلاف قانون بود.

 

این کاندیدای مجلس دهم در خصوص قانونگریزی در دولت یازدهم، گفت: فساد را باید در دولت امروز هم پیدا کنیم، این دولت هنوز چهار سال اولش به پایان نرسیده که متاسفانه دچار فساد شده‌ است.

 

حجت الاسلام پژمانفر در خصوص برنامه‌های کمیسیون فرهنگی مجلس، بیان داشت: در زمینه عفاف و حجاب و جمعیت فعالیت کرده‌ایم.

 

وی ادامه داد: سهم فرهنگ از اعتبارات در دولت قبلی کم بوده؛ اما در این دولت بسیار کاهش پیدا کرده است، سهم اعتبارات در دولت قبلی هشت دهم درصد بوده که در این دولت به نیم درصد کاهش یافته است.

 

این نماینده مجلس با بیان اینکه اصولاگرایی را منطقی برای پیشرفت و توسعه کشور می‌دانیم نه حزب، گفت: اصولگرایی توانسته ثمرات زیادی را برای کشور ایجاد کند.

 

حجت الاسلام پژمانفر در خصوص شبکه ملی اطلاعات و راه اندازی آن بیان داشت: سه سال است که در جامعه برای راه‌اندازی این شبکه فریاد می‌زنیم، راه اندازی شبکه ملی اطلاعات باعث ایجاد 100 هزار شغل و کاهش هزینه‌های اینترنتی می‌شود.

 

این نماینده مجلس ادامه داد: در جهت حفظ حقوق مردم ایستاده و دفاع می‌کنیم و ما اصولگرایان مانند نخ تسبیح نیستیم، که فقط از منافع یکدیگر دفاع کنیم.

 

وی در خصوص مبارزه با فساد اقتصادی متذکر شد: اولین جریانی که با بقایی به مبارزه برخواست اصولگرایی بود و علم مبارزه با فساد را برای اولین بار ما برافراشتیم؛ امروز هم که فساد بسیار گسترده در دولت انجام می‌شود،  باز هم ما فریاد میزنیم، آن موقع ما رو هو می‌کردند امروز هم ما را هو می‌کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار