کد خبر:۴۹۱۶۰۵
در گفت‌وگو با خبرگزاری دانشجو مطرح شد:

کاندیداهای مجلس بعد از اعلام نتایج انتخابات به رای مردم احترام بگذارند/ نمایندگان مجلس دهم به سربلندی کشور اهتمام ورزند

تعدادی از این دانشجویان دانشگاه فردوسی مشهد با حضور در صف رای در این دانشگاه در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو به بیان نکاتی پیرامون انتخابات، وظیفه نمایندگان و به ویژه تمکین آنان از قانون پرداختند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از مشهد، صبح امروز پردیس دانشگاه فردوسی مشهد شاهد صف‌های طولانی دانشجویان برای رای دادن بود. امروز دانشجویان از قشرهای مختلف خود را به پای صندوق‌های رای رساندند تا در آینده کشور خود سهمی داشته باشند.

 

تعدادی از این دانشجویان در گفت‌وگو با خبرگزاری دانشجو به بیان نکاتی پیرامون انتخابات، وظیفه نمایندگان و به ویژه تمکین آنان از قانون پرداختند.

 

کسانی که رای می‌آورند باید به آرمان‌های نظام و سربلندی کشور اهتمام ورزند

 

زینب زارعی، دانشجوی دانشکده علوم دانشگاه فردوسی مشهد با بیان اینکه استقبال دانشجویان بسیار عالی است، گفت: دلیل حضور ما در این انتخابات ادای وظیفه و دین است که امیدواریم به عنوان یک ایرانی بتوانیم سهم خود را در آینده کشور ایفا کنیم.

 

وی در پاسخ به این سوال که چرا برخی افراد برای شرکت کردن در انتخابات دچار تردید هستند؟ بیان داشت: عمل نکردن برخی از نمایندگان به وظایف خود پس از انتخاب شدن، نباید موجبات دلسردی مردم از حضور در انتخابات را ایجاد کند زیرا انتخاب و انتخابات یک وظیفه الهی است.

 

این دانشجو با بیان اینکه در تمام جهان مشکلات وجود دارد و نباید در این خصوص خلط مبحث کرد، خاطرنشان کرد: انتخابات به ما شان اجتماعی و انقلابی می‌دهد و بر این اساس باید به حضور در انتخابات افتخار کنیم.

 

زارعی همچنین در پاسخ به این سوال که وظیفه کسانی که در انتخابات رای می‌آورند و کسانی که رای نمی‌آورند در تمکین به قانون چیست؟ گفت: کسانی که رای می‌آورند باید به آرمان‌های نظام و سربلندی کشور اهتمام ورزند و به عنوان یک قانونگذار قوانینی را تصویب کنند که صلاح انقلاب در آن باشد.

 

وی در پایان بیان داشت: کسانی که از صندوق‌های رای پیروز بیرون نمی‌آیند باید به رای مردم احترام گذاشته و بدانند همه پیروز انتخاب نخواهند بود و بدانند همه در انتخابات مورد وفاق عموم مردم نخواهند بود.

 

رای نیاورده‌ها به رای آورده‌ها کمک کنند

 

در ادامه عاطفه کلانتر، دانشجوی رشته علوم تربیتی دانشگاه فردوسی مشهد با بیان اینکه در اولین ساعات رای گیری به پای صندوق‌های رای آمده‌ام تا سخن رهبرم را به جا آورم، گفت: حضور این تعداد جمعیت در پای صندوق‌های رای نشان می‌دهد احتمالاً انتخابات در ساعات انتهایی رای ریزی با استقبال فوق العاده‌ای روبرو خواهد بود.

 

وی با اشاره به برخی که دادن رای سفید را مدنظر دارند، بیان داشت: محال است از میان این جمعیت از کاندیداهای مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری افرادی وجود نداشته باشند که صلاحیت و توانایی اداره امور حوزه تخصصی خود را نداشته باشند؛ اما به هر حال بنا به فرموده رهبر معظم انقلاب حضور در انتخابات یک وظیفه است.

 

این دانشجو با بیان اینکه نماینده مجلس باید انقلابی باشد و اصولگرایی و اصلاح طلبی ملاک نیست، افزود: در صورتی که هر کدام از نمایندگان حزبی، موفق به رای آوردن نشدند باید تلاش کنند تا به کسانی که رای آورده‌اند کمک شود زیرا دلسوزان نظام خواستار مطرح شدن خود نیستند و در صورت رای نیاوردن به خدمت به نظام در جاهای دیگر خواهند پرداخت.

 

باید در برابر نتیجه انتخابات به رای مردم احترام گذاشت

 

علی میری، دانشجوی عمران دانشگاه فردوسی مشهد با بیان اشاره به حضور دانشجویان در انتخابات، شادی را حق دانشجو دانست و بیان داشت: امیدوارم حضور جوانان پای صندوق‌های رای علاوه بر بالابردن جایگاه کشور در جهان بتواند سطح نشاط و شادی در جامعه را ارتقا دهد.

 

وی با بیان اینکه نمایندگان شرکت کننده در این انتخابات از هر طیفی که هستند باید به قانون التزام داشته و در صورت تائید و یا رای نیاوردن از محدوده قانون خارج نشوند، گفت: کسانی که رای خود را در صندوق می‌اندازند مردم و جوانانی هستند که به مدت هفت روز تمام شهر مشهد را برای جلب رضایت آنها غرق در پوستر و تراکت‌های تبلیغاتی شده، پس باید در برابر نتیجه انتخابات به رای مردم احترام گذاشت.

 

همه کاندیداها باید به قانون تمکین کنند

 

علی زاهد دانشجوی فقه و حقوق الهیات فردوسی، گفت: حضور من در انتخابات وظیفه شرعی و حرکت دینی محسوب می‌شود که براساس آیه قرآن باید در کار خیر شتاب ورزید.

 

وی استقبال دانشجویان در ساعات اولیه را حیرت انگیز دانست و متذکر شد: با این که در ساعات اولیه صبح اینجا آمده‌ام اما نیم ساعت در صف انتظار کشید تا رای خود را به صندوق بیندازیم.

 

این دانشجو در پاسخ به این سوال که تمکین رای آوردگان و رای نیاوردگان به قانون پس از اعلام نتایج انتخابات باید چگونه باشد؟ تصریح کرد: در کشورهای دنیا پس از اعلام نتایج همه قانون را رعایت و قانونمداری را نوعی شخصیت و جایگاه اجتماعی برای خود می‌دانند.

 

وی ادامه داد: کاندیداهای مجلس در حالحاضر رقیب یکدیگر هستند و در مدت تبلیغات انتخاباتی تمام تلاش خود را جهت جلب رضایت مردم انجام داده‌اند؛ اما پس از اعلام نتایج باید رفیق یکدیگر شوند و اگر به معنای واقعی، آرزوی سربلندی ایران را دارند باید به قانون تمکین کنند و افرادی که رای نیاورده‌اند به حمایت از رای آورندگان بپردازند.

 

زاهدی با اشاره به برخی تبلیغات کاندیدای مجلس شورای اسلامی در خصوص عبور از برخی قوانین کشور مانند رفع حصر، گفت: نمایندگانی که رای می‌آورند نباید حدود قانونی خود را زیر پا گذاشته و به مصالح و مواردی که در حوزه اختیارات قوه قضائیه است پرداخته و موجبات بی قانونی در کشور را ایجاد کنند.

 

این گفت: امروز دانشجویان در ساعات اولیه از هر قشر و طیفی پای صندوق‌های رای آمده‌اند تا فردا نمایندگان نیز در خواب غفلت درپشت کرسی قانونگذاری به سر نبرند.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار