کد خبر:۴۹۲۲۵۶
حورایی در جمع زوج‌های دانشجو:

بیشترین اختلافات دوران تاهل به دلیل ناتوانی درک متقابل زن و شوهر از یکدیگر است

یک کارشناس مسائل تربیتی در جمع زوج‌های دانشجو گفت: بیشترین اختلافات دوران تاهل به دلیل عدم توان درک متقابل میان زن و مرد است، که اگر همسران به شناخت از تفاوت‌های یکدیگر دست پیدا کنند اختلافات را تبدیل به نقاط تفاهم و اشتراک می‌کنند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از مشهد، حورایی امروز در جمع زوج‌های دانشجو در تالار صبای صدا و سیمای مشهد در مراسم شانزدهمین کاروان ازدواج دانشجویی از نوزدهمین طرح ملی همسفر تا بهشت گفت: عمده اختلافات زن و مرد در دوران تاهل به دلیل ناتوانی زن و مرد از درک تفاوت‌های درونی، شناختی و ظاهری یکدیگر است.

 

وی افزود: هنگامی که زن نداند که مرد از او چه تصوری در ذهن دارد و مرد چگونه موجودی است و مرد نداند زن از او چه تصوری در سر دارد و زن چگونه انسانی است با کوچکترین اختلافات فی ما بین شعله اختلافات و ناسازگاری‌ها بالا کشیده می‌شود.

 

این کارشناس مسائل تربیتی تفاوت‌های زن و مرد را بیش از صدها مورد دانست و بیان داشت: نمی‌توان بدون مطالعه و تحقیق به درک این حقیقت رسید که زن و مرد چگونه انسان‌هایی هستند و از محیط پیرامونی خود چه تصوری در ذهن می‌پرورانند.

 

حورایی شناخت 10 تفاوت عمده در مرد و زن را موجب رسیدن زندگی به آرامش دانست و گفت: مردان باید بدانند جسم قوی در آنان زن را در قبول برخی مسئولیت‌ها از سوی جنس مذکر دارای توقع می‌کند.

 

وی ادامه داد: مردی که دارای استخوان بندی درشت تر و عضلاتی قوی تر است نباید توقع داشته باشد که زن در امور زندگی کارهای سنگین و سخت را انجام دهد؛ زیرا زن علاوه بر ظرافت و نرمی استخوان و عضلاتی کوچک، دارای روحیه لطیف است که باید مد نظر قرار گیرد.

 

این مشاور خانواده زنان را خطاب قرار داد و افزود: زن نیز باید این برتری جسمی مرد را به شکلی در زندگی مورد تقدیر و ستایش قرار دهد که موجبات خدمات دهی مرد را به زن به دنبال داشته باشد.

 

این مشاور خانواده با انتقاد از زنانی که فضای جسمی خود را مردانه نشان می‌دهند، افزود: زن باید ظرافت خود را در به نمایش گذاشتن زیبایی خود به کار بندد و هرگز در فضای زندگی خود تلاش نداشته باشد که تصوری مردانه از قدرت و توان را از خود به نمایش بگذارد.

 

حورایی سرعت در مردان را بیشتر از زنان دانست و متذکر شد: عقل حکم می‌کند در یک رابطه دو طرفه آن که سریعتر است از سرعت خود بکاهد و آن که کندتر است تلاش کند تا به سرعت خود اضافه کند.

 

وی سرگرم شدن مرد به امور کاری را موجب نگرانی زن دانست و بیان داشت: مرد باید یاد بگیرد که رفتارهایی که زن را نگران می‌کند مانند حضور در گروه‌های مجازی دارای نامحرم، نگاه به اطراف و عدم کنترل چشم، پرداختن به برنامه‌های کاری و دنبال کردن امور همکاران خانم و غیره را در زندگی به کار نبرند.

 

حورایی بی‌توجهی مردان به نگرانی‌ها  و حساسیت‌های زنان را موجب در خود فرو رفتگی زن دانست و افزود: مردان موجوداتی زودرنج و عصبانی و زنان موجوداتی حساس و جوشی هستند برای زن بهتر است از پرداختن به اموری که مرد را می‌رنجاند جلوگیری کند و برای مرد بهتر است از ایجاد فضاهای استرس زا که حاصلش جوش و خودخوری زنان است ممانعت به وجود آورند.

 

این کارشناس امور تربیتی ایجاد و تائید ارتباط در زن را بر تمایلات جنسی در زن برتر دانست و گفت: زن در یک ارتباط جنسی با همسرش، به ایجاد یک رابطه جنسی مانند نوازش شدن علاقه بیشتری دارد تا پرداختن به هدف رابطه جنسی.

 

وی ادامه داد: زن بیش از پرداختن به اصل موضوع و یا همان هدف گرا بودن که قالب رفتاری مرد را شکل می‌دهد به رابطه مند بودن علاقه دارد و در یک دیدار خانوادگی بیش از مردان این زنان هستند که اطراف هم جمع شده و ساعت‌ها حرف می‌زنند.

 

این مشاور خانواده زن را علاقمند به سخن گفتن و توانا در، در اختیار گرفتن دامنه لغات بسیار دانست و متذکر شد: مردان ناتوان در سخن گفتن هستند؛ اما زنان حرف می‌زنند تا تخلیه روانی شوند و از این حیث مردان نه تنها نباید مانع از سخن گفتن زن خود شوند بلکه باید در خوب گوش دادن مهارت آموزی داشته باشند.

 

حورایی به کار بردن لغات، جملات و واژه‌های زیبا را نیاز زن دانست و خطاب به مردان، بیان داشت: زن حافظه بلند مدت بسیار خوبی دارد و هر حرف و حرکتی که از دوران خواستگاری، عقد و پس از ازدواج تا سالیان دراز انجام داده و یا به او گفته باشید را به ذهن می‌سپارد.

 

وی در پایان یادآور شد: مردان دوست داشتنی، مردانی هستند که کلماتی چون زیبای من، نازنینم، عزیزم، ارامشم، همه وجودم، فرشته من و غیره را برای زن خود زیاد به کار می‌برند و از طرفی در اوج عصبانیت هرگز کلمات و عبارت توهین آمیز که تخریب کننده روحیه لطیف زن است را به کار نمی‌برند.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار