آخرین اخبار:
کد خبر:۴۹۴۷۸۳
سلطان بیگی در گفت‌وگو با خبرگزاری دانشجو:

با پول خرید هواپیما می‌شد چند شرکت را از ورشکستگی نجات داد

عضو انجمن اسلامی دانشجویان امیرکبیرگفت: با پول قرارداد خرید هواپیما می‌توانستیم تعداد زیادی از بنگاه‌های اقتصادی را که در حال ورشکستگی در کشور بودند نجات دهیم.

صدرا سلطان بیگی، عضو انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه صنعتی امیرکبیر در گفت‌و‌گو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، گفت: از بزرگ‌ترین انتقادهایی که از روز اول روی کار آمدن دولت یازدهم و در شعارهای آن بود این است که رفع تمام مشکلات را در پی توافق با غرب دنبال می‌کند.

 


وی افزود: در حالی که بار‌ها افراد مختلف اعم از حامیان و منتقدین این نکته را گوشزد کرده بودند که ۲۰ درصد مشکلات اقتصادی با رفع تحریم‌ها حل می‌شود اما ۸۰ درصد مشکلات در گرو ضعف مدیریتی و ناکارآمدی دستگاه‌های اجرایی است. دولت این همه بر روی باز شدن سوئیفت و گشایش ال سی که از سخنان شاذ رئیس جمهور بود تبلیغ کرد آخرش چه شد آش‌‌ همان آش است و کاسه هم‌‌ همان کاسه.

 


عضو واحد سیاسی انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه صنعتی امیرکبیر خاطر نشان کرد: تحریم داماتو بر روی بانک‌های آمریکایی برقرار است فلذا نمی‌توان با آن‌ها همکاری کرد اکثر بازرگانان و کار‌شناسان رفع تحریم‌ها را فعلا در حد پیام دادن می‌دانند و هنوز امکان جابجایی پول برای آن‌ها نیست.

 


وی در ادامه افزود: بانک‌های اروپایی به بانک‌های ایرانی اعتماد نمی‌کنند و نمی‌توان خریداری و فروش کالا را داشته باشیم کار به جایی رسیده که خود آقای صالحی این وضعیت را بحران نامیده‌اند.

 


عضو واحد سیاسی انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه صنعتی امیرکبیر با تاکید بر سخنان رهبری بیان داشت: مگر نه اینکه رهبری بار‌ها تاکید کرده‌اند رفع تحریم‌ها باید کامل و یک مرحله‌ای باشد و پس از صحبت‌های آقای صالحی رئیس جمهور گفت که دیگر از آقای صالحی سوال نپرسید.

 


سلطان بیگی گفت: مهندس ترکان در قبل از برجام گفته بود هر روز تاخیر در برجام ۱۰۰ میلیون دلار به کشور خسارت می‌زند. الان ۵۰ روز از اجرای برجام می‌گذرد نتیجه آنچه چیزی بوده است؟ رفته‌اند هواپیمایی ۵ میلیون دلاری که خاصیتی برای کشور ندارد را به سه برابر قیمت خریده‌اند به امید اینکه پنج سال دیگر به ما تحویل دهند و با خفت هواپیما را به فرودگاه آورده‌اند تا مردم بروند با آن عکس بگیرند. با این پول می‌توانستیم تعداد زیادی از بنگاه‌های اقتصادی را که در حال ورشکستگی در کشور بودند نجات دهیم اما این پول صرف نجات ورشکستگی شرکت ایرباس شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
اشكان
Iran (Islamic Republic of)
۰۹ فروردين ۱۳۹۵ - ۰۹:۴۴
حالا خوبه كه خير سرت تحصيل كرده هستي و اين حرف رو ميزني.... ببينم اونوقت كه بنكاه هاي اقتصادي شما از ورشكستگي نجات پيدا كرد كي مخواد جنازه هاي مسافرين رو از رو باند فرودگاه ها بلند كنه؟ انجمن اسلامي دانشگاه كبير يا بنگاه هاي اقتصادي كشور؟!
2
7
ح
۱۴ فروردين ۱۳۹۵ - ۲۱:۲۷
کاش اینطور که میفرمایید بود
این هواپیماها مال شرکتی یوده که در حال ورشکستگی بوده و خودشون این هواپیماها رو نمیخریدن!
علی
Iran (Islamic Republic of)
۰۹ فروردين ۱۳۹۵ - ۱۳:۰۱
این آقا یا سواد نداره و یا اطلاعاتشون کمتره.....اولا برای خرید هواپیماها هیچ پولی پرداخت نشده...دوما پولی درخزانه دولت نمونده که باهاش هواپیما بخرند...پول هواپیماها را بانکها وشرکتهای لیزینگی اروپایی قرار بپردازند.....
2
7
ح.ن
۱۴ فروردين ۱۳۹۵ - ۲۱:۳۰
بله.دولتی که چشمش به دست این و اون باشه وضعیت خزانه اش بهتر از این نمیشه
مرتضی
Iran (Islamic Republic of)
۰۹ فروردين ۱۳۹۵ - ۲۰:۰۸
این بنده خدا چندساله اش,,, که از حرف ها میزنه...
2
7
پربازدیدترین آخرین اخبار