به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، صندوق رفاه دانشجویان در سالی که گذشت اقدامات و تسهیلات متفاوتی را برای دانشجویان اعم از مجرد یا متاهل در همه مقاطع تحصیلی ارائه داد که از جمله آنها اختصاص 75 میلیارد تومان اعتبار برای وام شهریه، رسیدن وام ازدواج از یک میلیون و نیم به 5 و نیم میلیون تومان، افزایش وام ودیعه مسکن به دانشجویان تهرانی تا 15 میلیون تومان، اعطای سبد غذایی به دانشجویان باردار تا شش ماهگی بارداری و ... است که جزئیات بیشتر آن در ادامه میخوانید:
برای خواندن مصاحبه تفصیلی با ذوالفقار یزدان مهر رئیس صندوق رفاه دانشجویان در روزهای پایانی سال ۹۴ اینجا را کلیک کنید.
۱-پرداخت وام دانشجویی به میزان ۳۷۱۰ میلیارد ریال به تعداد ۲۸۲ هزار نفر از دانشجویان علی رغم محدودیت های اعتباری دولت که حاکی از رشد ۱۱۰ درصدی نسبت به سال ۹۳ می باشد. (علاوه بر تسهیلات مذکور وام بنیاد علوی و صندوق کارآفرینی نیز در حال پرداخت می باشد)
۲-افزایش درآمد اختصاصی صندوق رفاه دانشجویان به ۳۲۰۰ میلیارد ریال در سال ۹۴ با رشد ۷۸ درصدی نسبت به سال ۹۳ به منظور جبران کسری اعتبارات دولتی.
۳-فراهم ساختن زمینه تحقق فرمایشات مقام معظم رهبری در زمینه توسعه اشتغال و ازدواج های دانشجویی با جذب اعتبار از نهادهای عمومی به میزان ۴۰۰ میلیارد ریال جهت:
۳-۱-پرداخت وام ازدواج (۴ میلیون تومان) اشتغال (۱۰۰ میلیون تومان) و ودیعه مسکن مطابق ارقام صندوق رفاه دانشجویان از طریق صندوق کارآفرینی امید (علاوه بر وام صندوق)
۳-۲-پرداخت وام تحصیلی بنیاد علوی براساس تفاهم نامه صندوق با بنیاد مستضعفین به دانشجویان مستعد و کم بضاعت و متاهلین ۸۰۰ هزار تومان و مجردین ۶۰۰ هزار تومان در هر نیم سال تحصیلی.
۴-فراهم ساختن تسهیلات جهت دانشجویان متاهل برای تولد فرزند با توجه به سیاست های نظام در امر افزایش جمعیت شامل:
۴-۱-ارائه سبد غذایی به مادران شیرده سه ماه پس از بارداری تا شش ماه پس از تولد نوزاد به ارزش دو میلیون تومان.
۴-۲-ایجاد تسهیلات برای زوج های دانشجوی نابارور با همکاری دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی مبنی بر کاهش هزینه درمان و ارائه تسهیلات نقدی به میزان یک و نیم میلیارد تومان.
۵-افزایش نرخ وام زیارت عتبات عالیات از ۳۰۰ هزار تومان به ۷۰۰ هزار تومان به منظور حمایت از برنامه های فرهنگی و مذهبی دانشجویان.
۶-برقراری پوشش کامل بیمه دانشجویی برای کلیه دانشجویان در بخش حوادث و بیمه مکمل برای تمامی دانشجویان غیربرخوردار.
۷-ایجاد تسهیل قانونی برای دانش آموختگان بدهکار به صندوق در قالب بخشودگی جرائم در دو مرحله به میزان ۵ درصد و سپس ۱۰۰ درصد و استقبال بیش از ۷۰۰ هزار نفر از این طرح که منجر به وصول ۹۷۰ میلیارد ریال از مطالبات معوق صندوق گردید.
۸-رتبه بندی خوابگاه های دانشجویی به منظور عادلانه سازی نرخ اجاره بهاء خوابگاه های دانشجویی.
۹-حمایت از دانشجویان دوره دکترای تخصصی با ظرفیت سازی اعتبار وام ویژه دکتری به مبلغ ۲۰۰ میلیارد ریال و پرداخت این وام به کل متقاضیان (۶۸۸۴ نفر)
۱۰-ایجاد کنسرسیوم با مشارکت صندوق رفاه دانشجویان و دانشگاه های منتخب و مادر به منظور مدیریت دارائی های ثابت این مراکز و ایجاد ارزش افزوده اقتصادی.
۱۱-حمایت و مشارکت در طرح های سرمایه گذاری شرکت های دانش بنیان.
۱۲-رفع مشکل کمبود خوابگاه ها با پرداخت ودیعه مسکن به دانشگاه ها و اجاره خوابگاه برای آنها.
۱۳-رفع مشکلات جاری دانشگاه ها با پرداخت یارانه مورد نیاز.
تو دانشگاه ما هر بار که پرسیدیم گفتن هیچ نوع اطلاعیه و ابلاغیه ای ارسال نشده!!!!!
خودم این ترم وام ازدواج ثبت نام کردم و چندین بار پیگیر شدم ولی گفتن وام ازدواج همان یک میلیون ونیم است و تغییری نکرده
پس این خبر ....