آخرین اخبار:
کد خبر:۴۹۶۵۴۴

هیأت معارضان سوری در ژنو: بشار اسد در ‌آینده سوریه جایی ندارد

هیأت معارضان سوری که در مذاکرات ژنو برای حل بحران سوریه حضور پیدا کرده‌اند در نشست خبری حضور پیدا کرد.

به گزارش گروه بين الملل خبرگزاري دانشجو، شبکه خبری «العربیه»، گزارش داد که سالم المسلط سخنگوی این هیأت اعلام کرده معارضان از کشورهای حامی سوریه می‌خواهند تلاش کنند تا این گفت‌وگوها به نتیجه برسد.

 

وی مدعی شد باید سوریه‌ای ایجاد شود که در آن همه بخش‌های جامعه سوریه از جمله مسلمانان و مسیحیان، شیعیان و اهل سنت، دروزی‌ها و کردها در آن نقش داشته باشند و برای همه مردم  این کشور باشد.

 

سالم المسلط گفت معارضان سوری خواستار کناره گیری اسد و تشکیل هیأت انتقالی قدرت است و اسد جایی در آینده سوریه ندارد اما همه گروه‌های سوری باید در هیأت انتقالی قدرت حضور داشته باشند.

 

المسلط درباره تصمیم روسیه برای خارج کردن نیروهایش از سوریه گفت که امیدواریم اقدام روسیه به صورت عملی اجرا شود و فکر می‌کنیم که اجرایی شدن این اقدام میزان تأثرگذاری مثبت آن را نیز تعیین می‌کند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار