کد خبر:۵۰۰۸۳۹

بیشترین داروي مصرفي ايران مربوط به کدام بیماری است؟

مدير برنامه تفاهمنامه هاي دارويي سازمان غذا و دارو گفت: داروهاي مربوط به ديابت، بخش عمده اي از داروهاي مورد مصرف در ايران را تشكيل مي دهد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو به نقل از سازمان غذا و دارو، ذوالفقار تقويان، ميزان مصرف ريالي داروهاي ضد ديابت در سال 94 را حدود پنج هزار ميليارد ريال برآورد كرد و افزود: 80 درصد مبالغ ياد شده از سوي سازمان هاي بيمه گر و وزارت بهداشت تامين شده است.


وي با اشاره به ابتلاي حدود هفت درصد جمعيت جامعه به ديابت، خاطرنشان كرد: ديابت زماني به وجود مي آيد كه در بدن به اندازه كافي انسولين توليد نشده باشد يا از انسولين توليدشده در بدن به طور موثري استفاده نشود.


مدير برنامه تفاهم نامه هاي دارويي سازمان غذا و دارو، اضافه كرد: ديابت به دو صورت مشاهده مي شود؛ بدن در نوع اول، وابسته به انسولين است كه انسولين يا در بدن، وجود ندارد يا مقدار آن بسيار اندك است و عموما كودكان و نوجوانان به اين نوع ديابت دچار مي شوند.


تقويان تصريح كرد: البته افراد سن بالاتر هم ممكن است به ديابت نوع يك (ديابت ارثي) نيز مبتلا شوند؛ 10درصد ديابتي ها از نوع يك است.


وي در خصوص ديابت نوع دوم يا غير وابسته به انسولين نيز افزود: در نوع دوم ، انسولين توليد شده نمي تواند در بدن به خوبي مورد استفاده قرار گيرد كه حدود 90 درصد ديابتي ها از اين نوع هستند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار