کد خبر:۵۰۴۷۲۲
دریادار فدوی در دانشگاه یزد:

ایران در طول ۳۷ سال گذشته هیچگاه ابتدا علیه آمریکایی‌ها اقدامی انجام نداده است

فرمانده نیروی دریایی سپاه گفت:  ایران در طول ۳۷ سال گذشته هیچگاه ابتدا علیه آمریکایی‌ها اقدامی انجام نداده است و آن‌ها همواره به توانمندی اقلاب اسلامی پی برده‌اند.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، دریادار علی فدوی در سخنرانی با عنوان «نبرد خلیج فارس» در دانشگاه یزد با بیان اینکه آمریکایی ها در برهه کنونی نیز از روز پنجم اردیبهشت سالروز شکست حمله نظامی به صحرای طبس وحشت دارند، گفت: قدرت بازدارنده ایران طی 37 سال گذشته بارها برای آمریکا به اثبات رسیده و آنها از این بابت هراس دارند.

 

فرمانده نیروی دریایی سپاه افزود: در ادبیات سیاسی و نظامی قدرت بازدارنده زمانی برای یک کشور لحاظ می شود که ضرر اقدام نظامی علیه آن کشور بیشتر از منفعتش باشد.

 

وی اظهار کرد: ایران در طول 37 سال گذشته هیچ گاه ابتدا علیه آمریکایی ها اقدامی انجام نداده است و آنها همواره به توانمندی اقلاب اسلامی پی برده اند.

 

این مسئول ادامه داد: آمریکایی ها در سناریوهای خود در منطقه از جمله در کشورهای لبنان، فلسطین، یمن و سوریه شکست های مفتضحانه ای خورده اند و به اهداف خود نرسیده اند.

 

فرمانده نیروی دریایی سپاه پاسداران با اشاره به چهار بار دستگیری تفنگداران متجاوز آمریکایی و انگلیسی به آبهای سرزمینی ایران تصریح کرد: آنها با وجود داشتن ادوات و سلاح های نظامی فراوان در هر چهار بار تسلیم شدند.

 

فدوی خاطرنشان کرد: اثر وضعی دروغ های آمریکا علیه ایران از جمله حامی تروریست دانستن کشورمان روی تفنگداران آمریکایی مشهود بوده به طوری که ترس و وحشت آنها از انقلاب اسلامی در چهره و رفتارشان موج می زد.

 

وی با تاکید بر اینکه دشمن اصلی انقلاب اسلامی ایران آمریکا است، ادامه داد: دانشجویان در مطالبه های خود باید به این موضوع توجه ویژه ای داشته باشند؛ چرا که آمریکا شیطان بزرگ و سردمدار جبهه کفر است.

 

فرمانده نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در این سخنرانی با اشاره به سالروز شکست نظامی آمریکا در صحرای طبس در پنجم اردیبهشت 1359، یاد شهید محمدمنتظرقائم فرمانده وقت سپاه یزد را در واقعه گرامی داشت.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار