به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو خسرو كردمیهن روز چهارشنبه در دیدار با مدیركل و كاركنان اداره كل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان چهارمحال و بختیاری در شهركرد افزود: ۷۵ درصد برنامه ها و اقدامات این ستاد به آگاه سازی و فرهنگ سازی در استفاده از بازی های رایانه ای اختصاص یافته است.
وی ادامه داد: اگر جوانان و نوجوانان نسبت به آثار مخرب بازی های رایانه ای آگاه شوند، تقاضا برای این بازی ها كاهش یافته و در این صورت است كه می توان با عرضه كنندگان این بازی های غیرمجاز مقابله كرد.
كردمیهن ایجاد اختلال در تمركز، روان پریشی، شب ادراری و مشكلات روانی و جنسی را بیشترین آسیب ناشی از استفاده از بازی های رایانه ای غیرمجاز برای كاربران این بازی ها عنوان كرد.
رییس ستادمبارزه با بازی های رایانه ای غیرمجاز كشور ادامه داد: بیشترین كاربران بازی های رایانه ای در رده سنی ۸ تا ۱۶ سال قرار دارند كه این رده سنی از آسیب پذیرین گروه های سنی است، بنابر این خانواده ها در انتخاب بازی برای فرزندان خود باید دقت و نظارت داشته باشند.
كردمیهن از اجرای احكام سنگین برای مجرمان عرضه كننده بازی های رایانه ای غیرمجاز خبرداد و افزود: این احكام شدید می تواند یك عامل بازدارنده باشد و عرضه بازی های رایانه ای غیرمجاز را محدود كند.
به گزارش ایرنا، رییس ستاد مبارزه با بازی های رایانه ای غیرمجاز كشور به منظور رصد بازار محصولات فرهنگی چهارمحال و بختیاری و تعامل با مسوولان این استان برای كنترل عرضه بازی های رایانه ای به شهركرد سفر كرده است.