کد خبر:۵۱۰۳۴۷
معاون مدیرکل و رئیس اداره کار، تعاون و رفاه اجتماعی سبزوار:

کارگران موتور محرکه و توسعه جوامع مدرن هستند

معاون مدیرکل و رئیس اداره کار، تعاون و رفاه اجتماعی سبزوار با تاکید بر اینکه کارگران موتور محرکه و توسعه جوامع مدرن هستند؛ گفت: اهمیت جایگاه کار با حیات انسان عجین شده و در جوامع امروز هر آنچه که پیشرفت و توسعه حاصل می‌شود مرهون کسانی است که کار می‌کنند.

اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از مشهد، عقیل مختاری، معاون مدیرکل و رئیس اداره کار، تعاون و رفاه اجتماعی سبزوار امروز در مراسم گرامی داشت روز جهانی کارگر در دانشگاه حکیم سبزورای با تاکید بر اینکه کارگران موتور محرکه و توسعه جوامع مدرن هستند گفت: اهمیت جایگاه کار با حیات انسان عجین شده و در جوامع امروز هر آنچه که پیشرفت و توسعه حاصل می‌شود مرهون کسانی است که کار می‌کنند.

 

وی افزود: امروزه کار به صورت یک مسئله فرهنگی و ارزشی جلوه کرده و به صورت نمادی برای ارتباط اندیشه، عمل و ارتباطات اجتماعی یک جامعه و تمدن محسوب می‌شود.

 

 معاون مدیرکل و رئیس اداره کار، تعاون و رفاه اجتماعی سبزوار تاکید کرد: به واقع جوامع امروزی را از نوع کارکردن و چگونه کارکردن افراد آن جامعه ارزش گذاری می‌کنند.

 

رئیس اداره کار، تعاون و رفاه اجتماعی سبزوار با اشاره به اینکه باید در جهت رفع دغدغه‌های این قشر کارگر عمل کرد، افزود: امنیت شغلی یکی از مهمترین دغدغه هایی است که باید برای این قشر حاصل شود؛ زیرا کارکردن در محیط امن کاری سبب بالا رفتن راندمان کاری و بهره وری و هم افزایی خواهد شد.

 

وی ادامه داد: خوشبختانه با صحبت‌هایی که با مدیریت و مسئولان و کارفرمایان دانشگاه داشتیم باید تصریح کنم دانشگاه حکیم گام های خوبی را در جهت رفع دغدغه ها و فراهم آوردن محیط بانشاط و خوب را برای قشر همکاران زحمت کش خود فراهم کرده که این خود جای تقدیر دارد.

 

مختاری خاطرنشان کرد: انتظاری که می‌رود که بستر خلاقیت کاری و کارآفرینی برای کارگزاران فراهم شود و ایده های کارآمد این عزیزان برای انجام کارها مورد استفاده قرار بگیرد.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار