کد خبر:۵۱۳۲۶۸
هزاوه به خبرگزاری دانشجو خبر داد

تشریح عملکرد پارک فناوری پردیس/ حضور ۱۵۰ شرکت در این پارک

مدیر مرکز رشد پارک فناوری پردیس به تشریح عملکرد این پارک پرداخت و گفت: بیش از ۱۵۰ شرکت در حوزه‌های مختلف در دو فاز پارک فناوری پردیس مستقر هستند؛ فاز اول ۲۰ هکتاری و فاز دوم ۱۸ هکتار می باشد و افق توسعه‌ای برای این پارک ۱۰۰۰ هکتار دیده شده است.

اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

سیدعلی هزاوه، مدیر مرکز رشد پارک فناوری پردیس در گفت‌وگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، درباره عملکرد پارک فناوری پردیس گفت: پارک فناوری پردیس از سال 80 کار خود را شروع کرد و این پارک، محلی برای شرکت های در حوزه فناوری است و شرکت ها می توانند در آن عضو شوند و این عضویت به صورت استقرار شرکت ها در پارک است.

 

وی افزود: بیش از 150 شرکت در حوزه های مختلف در پارک فناوری پردیس مستقر هستند؛ این پارک دارای دو فاز است که فاز اول آن 20 هکتاری است و فاز دوم آن 18 هکتار می باشد که افق توسعه ای برای این پارک 1000 هکتار دیده شده است و حتی فاز سوم و چهارم نیز برای آن تعریف شده است.

 

مدیر مرکز رشد پارک فناوری پردیس به تشریح انواع شرکت ها در پارک فناوری پردیس پرداخت و گفت: سه نوع شرکت در این پارک مستقر است که شرکت های نوپا شرکت هایی هستند در ابتدای راه قرار دارند و در مرکز رشد مستقر شدند و بحث های حمایتی از آنها انجام می شود.

 

وی تصریح کرد: 28 شرکت نوپا در پارک فناوری پردیس مستقر است که تا یک ماه آینده به 40 شرکت می رسد و ما از این شرکت های نوپا حمایت های خاصی داریم.

 

هزاوه درباره نوع حمایت از شرکت های نوپا گفت: ایجاد فضایی برای استقرار در پارک، خدمات آموزشی و مشاوره ای و مربی گری و ارائه خدمات تجاری سازی و فراهم کردن فرصت های مختلف برای شرکت های نوپا که در ابتدای راه هستند و طرح های نوآورانه دارند از جمله خدمات ماست.

 

وی درباره انواع دیگر شرکت های مستقر در پارک گفت: شرکت های متوسط شرکت هایی هستند که به نسبت شرکت های نوپا بزرگتر هستند و در فضای استیجاری پارک مستقر شدند. حمایت هایی که از این شرکت ها می شود شامل ارتباط سازی، اعتباردهی، معافیت مالیاتی می باشد. همچنین خدمات تجاری سازی و هم افزایی هم برای این شرکت ها وجود دارد.

 

مدیر مرکز رشد پارک فناوری پردیس در ادامه بیان داشت: شرکت های بزرگ شرکت هایی هستند که اراضی و زمین پارک را خریداری می کنند و خودشان اقدام به ساخت ساختمان می کنند تا در آن مستقر شوند. حمایت هایی که از این شرکت ها می شود معافیت مالیاتی هم افزایی فرصت سازی و ارتباط سازی می باشد.

 

وی در پایان خاطرنشان کرد: شرکت های بزرگ به نمایشگاه های دیگر نیز می توانند راه پیدا کنند و خدماتی برای سهولت حضور آنها درنمایشگاه ها ارائه می شود. همچنین پارک فناوری پردیس محل اجتماعی برای شرکت ها شده و مخاطبین و بازدیدکننده ها و هیئت های خارجی با حضور در پارک فناوری پردیس از دستاوردهای این شرکت ها آگاه می شوند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار