به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، کارآفرینان و توانمندان کمیته امداد تولیدات خود در زمینه فرش دستباف، گلیم، جاجیم، مینا کاری، فیروزه کوبی، خاتم کاری، قلم زنی، ملیله کاری، رومیزی، ترمه دوزی، تابلوهای قلم زنی در غرفه شرکت صنعت آفرینان امداد واقع در شبستان مصلی عرضه کرده اند.
منوچهر رزمجو، قائم مقام معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد با بیان اینکه ۱۶ درصد تولیدات صنایع دستی کشور را مددجویان این نهاد تامین می کنند، گفت: با برنامه ریزی های انجام شده امسال قصد داریم تنوع بخشی در طرح های خودکفایی امداد را افزایش دهیم و مددجویان با توجه به نیازهای کشور اقدام به تولید محصول کنند. این نهاد توانست سال گذشته با برنامه ریزی های دقیق و مدون برای ۱۳۰ هزار نفر فرصت شغلی ایجاد کند و پیشبینی میشود در سال جاری یکصد هزار خانواده توانمند و از چرخه حمایتی امداد خارج شوند همچنین سال گذشته ۱۰۶ هزار تسهیلات اشتغالزایی به ۲۶ هزار مددجوپرداخت شده که به طور میانگین به هر فرد ۱۵ میلیون تومان اختصاص یافته است.
وی با بیان اینکه سرانه اشتغالزایی در طرحهای فرش و گلیم حدود ۱.۱ نفر برای هر طرح است افزود: طی پنج سال گذشته ۲۶ هزار و ۴۶۰ طرح در گروه صنایع دستی اجرا شده است که شامل زیورآلات، دستبافت های سنتی، رودوزی، حصیر بافی و تولید فرآورده های چرمی و پوست بوده است بطوری که ۹۲درصد مجریان این طرح ها را زنان سرپرست خانوار تشکیل داده اند.
رزمجو همچنین گفت: طی پنج سال گذشته حدود ۷۹ هزار و ۳۸۰ طرح در گروه فرش و گلیم اجرا شده است که شامل تابلو فرش، فرش، گبه، گلیم و ورنی بوده است. میزان تولیدات فرش و گلیم مددجویان سال گذشته بیش از ۱۳۵ هزار مترمربع با ارزش ریالی یکهزار و ۵۰ میلیارد ریال بوده است. ۸۶ درصد مجریان طرح های فرش و گلیم را زنان شامل می شوند.
شایسته ذکر است تولیدات مددجویان کمیته امداد در محل شبستان اصلی مصلی عرضه و از ساعت ۱۰ صبح تا ۲۰ پذیرای علاقهمندان به صنایع دستی است.
شرکت صنعت آفرینان کمیته امداد از شرکت های تابعه شرکت توسعه تجارت و سرمایه امداد است که به عنوان زیر مجموعه مجتمع اقتصادی این نهاد فعالیت می کند و به صورت تخصصی به بازاریابی محصولات مددجویان می پردازد.