علی رستمی مسئول حوزه بسیج دانشجویی دانشگاه زنجان در میزگرد دانشجویی اقتصاد مقاومتی، چگونه اقدام و چگونه عمل تصریح کرد: تحقق اقتصاد مقاومتی نیازمند دو مقوله است؛ اول از جانب مسئولین که می بایست همت گمارند و در جهت اصلاح سیستم اقتصادی موجود حرکت کنند.
وی افزود: چون سیستم حاکم بر اقتصاد کشور ظرفیت تحقق اقتصاد مقاومتی را ندارد و همچنین نیازمند حرکت مسئولین در جهت نگاه درون زا و مولد از داخل کشور می باشد.
رستمی تاکید کرد: تحقق اقتصاد مقاومتی نیازمند همت مردم در جهت خرید کالای ساخت داخل و تلاش در جهت گسترش تولیدی های داخل کشور می باشد
این فعال دانشجویی بیان کرد: با توجه به تجربه اخیر در مذاکرات و در یک کلام نگاه صرف به بیرون از کشور و همچنین تجربه کشورهایی از جمله چین در استقلال اقتصادی می توان به این نتیجه رسید که تنها راه برون رفت از مشکلات اقتصادی. تحقق اقتصاد مقاومتی و تولید ملی است؛ چرا که با توجه به بررسی های به عمل آمده قطعا با کمی همت سیستم اقتصادی موجود قابل اصلاح می باشد
رستمی با تاکید بر این نکته که حرکت در راستای اقتصاد مقاومتی در مغایرت با ارتباط با دیگر کشور ها نیست، اظهار داشت: حضور مقتدرانه در عرصه بین الملل نیازمند ساخت درونی قوی می باشد؛ کما اینکه اگر حضور ما در مذاکرات هسته ای از موضع اقتدار بود به دلیل دستاوردهای بسیار ارزشمند دانشمندان بود. پس با ساخت درونی قوی می توان حضور قدرتمند در عرصه بین الملل داشت چرا که مجدد عرض می کنم تجربه کشورهایی مثل چین وجود دارد.
مسئول حوزه بسیج دانشجویی دانشگاه زنجان به نقش مردم در تحقق اقتصاد مقاومتی اشاره کرده و گفت: از نظر من مردم می بایست تاکید زیادی به خرید کالای داخلی داشته باشند و همچنین مطالبه گری از مسئولین در جهت رفع موانع اقتصاد مقاومتی امری مهم است؛ چرا که مطالبه گری مردم و سازمان های مردمی نقش زیادی در جهت رفع موانع و مشکلات دارد.
رستمی در ادامه به تلاش برخی برای القای برابر دانستن اقتصاد مقاومتی و ریاضتی تصریح کرد: به هیچ وجه اقتصاد مقاومتی به معنای اقتصاد استقامتی و ریاضتی نمی باشد؛ چرا که اقتصاد مقاومتی همان طور که از اسمش بر می آید به معنای مقاوم سازی اقتصاد می باشد و در راستای بهبود پایه های اقتصادی و به تبع آن سیستم اقتصادی موجود می باشد.
وی افزود: این امر سبب می شود تا بیش از این از خارج مرزها و به دلیل حفرات موجود در سیستم اقتصادی حاکم شاهد آسیب به اقتصاد کشور و به تبع آن معیشت مردم نباشیم.
رستمی اذعان کرد: آنچه که از وضع موجود اقتصادی شاهد هستیم و مسئولین محترم در جهت بهبود آن تلاش نمی کنند از جهتی وابسته به بیرون از مرزها است و از طرفی هم به دلیل مشکل در ساختار آن منجر به مفاسد و مشکلات فراوان می شود.
مسئول حوزه بسیج دانشجویی دانشگاه زنجان افزود: آنچه که باید صورت گیرد در ابتدا اصلاح و تغییر در ساختار اقتصادی حاکم و سپس پر رنگ تر شدن تعبیر "ما می توانیم" است.
رستمی در پایان به نقش دانشجویان به عنوان حلقه اتصال قشر نخبگان و متخصصین جامعه با عوام و عموم مردم اشاره کرده و تاکید کرد: این نقش مسلما بسیار مؤثر در جهت مطالبه گری و تغییر در رویه اقتصادی موجود می باشد؛ چرا که اگر هر کدام از این سه ضلع مثلث، دانشجویان و مردم و نخبگان به حرکت در آیند قطعا شاهد تحول خواهیم بود کما اینکه در سال های اوایل دهه ۸۰ حرکت های جنبش های دانشجویی منجر به مطرح شدن گفتمان عدالت و حاکم شدن گردید.