به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سید محمد حسین میردهقان ــ مدیرکل نظارت و اعتباربخشی امور درمان وزارت بهداشت با اشاره به اینکه ویزیت در فضای مجازی قابل قبول نیست، اظهار داشت: اگر معاینه فیزیکی نباشد، اصل ویزیت زیر سؤال میرود و هر اتفاقی که منجر به درمان و تجویز دارو باشد، لازمه دیده شدن مریض از سوی پزشک است.
میردهقان، صلاحیت پزشکان در فضای مجازی را نیز متذکر شد و افزود: با موارد متعددی روبهرو شدیم و پروندههایی نیز در دست بررسی قضایی است و اخیراً پزشکی را به دادگاه معرفی کردیم و متوجه شدیم وی اصلاً وجود خارجی در ایران ندارد.
مدیرکل نظارت و اعتباربخشی امور درمان وزارت بهداشت تأکید کرد: مردم باید به ما کمک کنند و سیستم نظارتی وزارت بهداشت را در جریان قرار دهند که قطعاً با خاطیان نظارت و برخورد نیز خواهد شد.
میردهقان تکمیل برخی ویزیتها در فضای مجازی را دیگر علت بروز این پدیده دانست و در این برنامه رادیویی عنوان کرد: این مسئله چندان مشکل حادی نیست چراکه ویزیت انجام شده و این مسئله بهمنظور مشاوره است و در این مورد نیز صلاحیت پزشک مشخص است.
وی ادامه داد: در عرصه پزشکی، یک آئیننامه تبلیغات داریم که مجری این کار نیز سازمان نظام پزشکی است و همه پزشکان در عین اخذ پروانه مطب، متعهد میشوند اصول این آئیننامه را حفظ کنند.
مدیرکل نظارت و اعتباربخشی امور درمان وزارت بهداشت گفت: در این حوزه ورود کردیم و متأسفانه میبینیم تبلیغات درستی در حوزه سلامت انجام نمیپذیرد و باید جدیتر در بحث برخورد وارد شویم.
میردهقان همچنین تأکید کرد که مردم میتوانند در صورت مشاهده تبلیغات ناصحیح پزشکان در فضای مجازی با شمارههای 1590 یا 1690 تماس گرفته و وزارت بهداشت را در جریان قرار دهند.