اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، محمدصادق خانی، نماینده بسیج دانشجویی سیستان و بلوچستان و مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه ولایت در دیدار رمضان ۹۵ با رهبر معظم انقلاب با وصف حال و هوای این دیدار نوشت:
خداوند را سپاس گزارم که در این ماه با برکت توفیق زیارت و دیدار با ولی امر مسلمین جهان حضرت امام خامنه ای را برایم فراهم شد.
از آنجایی که جوانان انقلابی استان سیستان و بلوچستان انگیزه و شور فراوانی برای دیدار با امام خامنه ای را در سینه دارند با تلاش مستمر سعی بر آن داشتم که در دیداری شخصی با حضرت آقا بتوانم خواسته مردم شریف این استان را به معظم له عرض کنم.
در شرایطی بعد از اقامه نماز و صرف افطار با خواهش فراوان از محافظان و مسئولین خواهان دیدار بودم اما موفق نشدم؛ زمانی که رهبری متوجه اصرار مستمر اینجانب شدند، بنده با بیان اینکه از شهرستان ایرانشهر، تبعیدگاه شما آمدهام و حاوی پیام مردم استان سیستان و بلوچستان هستم، سعی بر جلب نظر امام به خویش را داشتم که الحمدالله با وجود ممانعت محافظان بنا به درخواست شخص مقام معظم رهبری، توفیق شرف یاب شدن به حضور ایشان راپیدا کردم.
زانو زدن و بوسیدن دستان مبارک این ماه پر نور، خوابی در بیداری را برای بنده رقم زد و زمزمه کنان با این بیت که "چند لحظه با دستمال سفید مهربانی ات / غبار غم های دلم را پاک کن" چشمانم را به چهره نورانی ایشان منور ساختم.
در ادامه ضمن رساندن سلام گرم غیور مردان استان خواهان دیدار مردم این منطقه به مناسبت تبعید رهبری در ۲۸ آذر ماه در شهرستان ایرانشهر شدم که حضرت آقا با بیان مملو بودن دیدارهای پیاپی، آن را مشکل دانستند؛ اما با اصرار بنده قول بررسی و تلاش برای فراهم شدن این دیدار را دادند که طبق خواسته نمایندگان قبلی استان در تشکل های دانشجویی، دیدار معظم له را مشروط بر پیگیری مسئولین استانی دانستند؛ دیداری که متاسفانه تا کنون اقدام خاصی جهت مهیا ساختن آن صورت نگرفته و مستلزم تلاش بیشتر مسئولین برای این اتفاق میمون و مبارک است.
خانی در ادامه با تحلیلی در مورد تشبیه زمان حال به جنگ احزاب توسط رهبری تصریح کرد:
مسئولین نظام از وقایع جنگ احزاب درس بدعهدی دشمنان نسبت به پیمانشان را جدی بگیرند. جنگی که نماد عداوت، حیله و کینه دشمنان به مسلمانان زمان حالشان است.
تشبیه زمان حال به قبیله احزاب که منجر به جنگ احزاب گردید از سمت رهبری بسیار حائز اهمیت و معنادار است. در جنگ احزاب یهودیان با خیانت به پیامبر (ص) تمامی عهد و میثاق خود را شکستند.
عامل ارتکاب این جنایات زشت و شوم، حقد و کینه های درونی یهودیان نسبت به مسلمانان بود. با اندکی تأمل می توان از این تشبیه درس گرفت که عداوت آمریکا، صهیونیست و انگلیس با دیپلماسی لبخند از بین نمیرود و تکرار برجام های سریالی تنها منجر به استحاله درونی انقلاب اسلامی گردد؛ در واقع جنگ احزاب درس پایبند نبودن دشمنان به تعهداتشان است.