به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، محسن زارعی، مدیرکل سابق سمن های کشور در گفتوگو با ستاد خبری طرح آینه شمعدون با اشاره به اینکه بحث جهیزیه و مراسم های آنچنانی تنها یک فرع از یک اصل با نام ازدواج است، گفت:«خانواده ها باید به دنبال تحقق اصل موضوع باشند. هیچکس نمیگوید اگر جهیزیه نباشد ازدواج نباید انجام شود، ما نباید فرعیات را قربانی یک اصل کنیم.»
وی افزود: «در مواقع بسیار این خانواده ها هستند که به بحث جهیزیه دامن میزنند؛ آمارها از افزایش سن ازدواج خبر میدهند و آمار طلاق نیر همچنان در حال افزایش است. اگر چشم و هم چشمی خانواده نباشد، آمار طلاق به شدت کاهش مییابد و اگر همین حسادتهای بین خانواده ها شکل نگیرد شاهد افزایش ازدواج خواهیم بود.»
این کارشناس حوزه جوانان با بیان اینکه تفکیک این فرع و اصل یعنی جهیزیه و ازدواج بسیار مهم است می گوید: «ازدواج یک واجب دینی است و باید این اتفاق بیوفتد. خانواده ها نباید با چشم و هم چشمی جلو آن را بگیرند.»
مدیرکل سابق مشارکتهای اجتماعی جوانان وزارت ورزش و جوانان با اشاره به شروع زندگی زوجین گفت: «با کمترین هزینه می توان یک جهیزیه بسیار ساده و شیک تهیه کرد. تاکید بر تولید ملی و جهیزیه بر اساس ضروریات بسیار حائز اهمیت است.»
زارعی در رابطه با 75000 نو عروس در صف انتظار برای تهیه جهیزیه و تاثیر خیرین گفت: «فرهنگ وقف بسیار مهم است. خیرین باید توجه کنند که خیر فقط در کمک به نیازمندان و تامین غذا و ساخت مدارس نیست؛ جوانان زیادی هستند که نیاز به جهیزیه دارند و این خود یک کار خیر است.»
وی با اشاره به طرح آینه شمعدون افزود: «ما باید خیرین را به این سمت بکشانیم که تهیه جهیزیه برای یک دختر و برای یک زوج تامین یک آینده است، تامین یک زندگی است.»