به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو سعدالله زارعی کارشناس مسائل خاورمیانه در نشست خبری که عصر امروز به مناسبت بزرگداشت روز حقوق بشر اسلامی برگزار شد اظهار داشت: اسلام انسان را آزاد می شناسد و از آن به عنوان اشرف مخلوقات یاد می کند.
وی ادامه داد: آزادی در اسلام موهبتی خدادادی است و اگر از انسان گرفته شود انسانیت از وی سلب می شود و این نشان دهنده جایگاه رفیع انسان است چون کرامت انسان جنبه ماهوی دارد.
زارعی ادامه داد: براین اساس آزادی در اسلام با مسئولیت همراه است و در کنار موهبت آزادی خدا انسان را به چیزهایی مکلف کرده اما غرب انسان را به مثابه جزئی از تمدن به حساب می آورد و معتقد است انسان تا جایی ارزش دارد که به صنعت تمدن غرب کمک کند و زمانی که انسان از موقعیت فاصله بگیرد سزاوار هیچ نوع آزادی نیست و نشان این نوع طرز تفکر غرب در زندان های گوائانتانامو دیده می شود.
کارشناس مسائل خاورمیانه با بیان اینکه احترام انسان در غرب به نوع خدمتی که به صنعت تمدنی ارائه می دهد بستگی دارد تصریح کرد: خود انسان هویت ندارد و تنها انسان های مرتبط با سیستم محترمند برهمین اساس تروریست به تروریسم خوب و بد و قربانیان نیز به قربانیان خوب و بد تقسیم می شوند براساس این تعریف تنها افراد دسته اول شایسته احترامند.
وی با بیان اینکه غرب موضوعی به نام حقوق بشر را به گروگان گرفته است یادآور شد: این در حالی است که اسلام اجازه نمی دهد آزادی از اسلام سلب شود و حتی فرد مجرم را نیز محترم می داند و در دیدگاه اسلامی انسان به ماهوی انسان حرمت دارد و مجازات فرد مجرم توام با حفظ شان و شخصیت آن فرد است.
زارعی با اشاره به مسئله کشمیر گفت: این منطقه دارای جمعیت 20 میلیونی است و آنها براساس حقوق شناخته شده خود حق دارند در مورد سرنوشتشان اظهارنظر کنند و این در حالی است که آنها 68 سال است که از این اظهارنظر منع شدهاند.
کارشناس مسائل خاورمیانه با اشاره به ساکنین منطقه کشمیر هند گفت: اگر ساکنین این منطقه را با سایر مناطق مقایسه کنیم شاهد خواهیم بود که این افراد از چه زندگی فلاکت باری برخوردارند.
وی با طرح این سوال که علت سکوت دنیا در قبال این فجایع چیست گفت: دلیل آن این است که یک طرف این ماجرا مسلمان است و طرف دیگر غیرمسلمان.
زارعی با بیان اینکه جمهوری اسلامی به واسطه دفاع از حق تحت فشار غرب است ادامه داد: براین اساس هر روز بیانیهای علیه جمهوری اسلامی صادر می شود و در وقایعی مانند کشمیر نیز که بحث ترکیب شیعه و سنی مطرح است تلاش نمودند و توجه مردم کشور به این مسئله ضمن دفاع از مظلوم خنثی کننده جنگ علیه ایران است.
کارشناس مسائل خاورمیانه ادامه داد: در جایی ما متهم به دفاع از شیعه میشویم فعالیت ما محدود می شود اما در جایی مثل کشمیر یا بوسنی ورود جمهوری اسلامی تاثیر بالایی دارد به همین دلیل خبرهای این حوزه چندان پوشش داده نمیشود.
وی تصریح کرد: عدهای در ایران تلاش میکنند مسئله کشمیر را درگیری با پلیس و یا افراط گرایی معرفی کنند و ایران را از موضع شناخته شده دور کنند اما مردم باید بدانند توجه به این فرصتهایی که در برابر جمهوری اسلامی ایجاد شده فرصت مغتنمی است و باید از آن استفاده شود.