آخرین اخبار:
کد خبر:۵۲۹۸۰۴

داعش: بشنو ای پوتین! ما به روسیه خواهیم آمد +فیلم

داعش در جدیدترین ویدئو خواهان انجام حملات تروریستی در روسیه شد.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از خبرگزاری رویترز، گروه داعش با انتشار ویدئویی 9 دقیقه ای در یوتیوب از عناصر خود خواست در این کشور عملیات تروریستی انجام دهند.
 
در دو دقیقه آخر این فیلم، یک مرد که نقاب بر چهره دارد و در حال رانندگی در صحرا است، انگشت خود را تکان می دهد و فریاد می زند: "بشنو ای پوتین؛ ما به روسیه خواهیم آمد و شما را در خانه هایتان می کشیم. ای برادران بسوی جهاد در راه خدا بشتابید و با آنها مبارزه کرده و آنها را بکشید."
 
این فیلم که به همراه ترجمه زیر نویس منتشر شده، مردان مسلحی را به نمایش در می آورد که به خودروهای زرهی و خیمه ها حمله کرده و به جمع آوری سلاح در صحرا اقدام می کنند.
 
همچنین این فیلم با عنوان " حمله به پادگان ارتش رافضی در مسیر جاده بین المللی در جنوب عکاشات (شهری در غرب عراق)" به نمایش درآمده است.
 
رویترز همچنین اعلام کرد نمی تواند صحت این ویدئو را تأيید کند؛ اما لینک فیلم در یکی از اکانت های تلگرامی داعش منتشر شده است.
 
همچنین علت درخواست داعش برای هدف قرار دادن روسیه مشخص نشده؛ اما این کشور و آمریکا در حال انجام مذاکراتی در خصوص تقویت همکاری نظامی و اطلاعاتی علیه داعش و القاعده هستند.
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار