کد خبر:۵۳۱۲۶۴
صفریان در گفت‌وگو با خبرگزاری دانشجو:

حقوق‌های نجومی حرام‌خواری وقیحانه است

فعال دانشجویی دانشگاه مذاهب اسلامی با اشاره به اینکه حقوق‌های نجومی حرام‌خواری وقیحانه است، گفت: این دریافت‌ها یقینا بی‌اعتقادی محض به حلال و حرام الهی و حساب و کتاب قیامت است.

اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

بهروز صفریان، فعال دانشجویی دانشگاه مذاهب اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، ضمن ابراز تاسف از حمایت نوبخت از صفدر حسینی و ذخیره انقلاب خواندن وی تصریح کرد: در این چند هفته ای که حقیقت تلخ فیش های حقوقی با ارقام چند ده میلیونی آشکار شده است، یکی از تلخ ترین ناهنجاری های اجتماعی با وقاحت تمام در سال های اخیر به وقوع پیوست.

 

وی افزود:  این موضوع یک دزدی تمام عیار است و باید اذعان کرد که یک جنایت بزرگ اجتماعی است. چگونه ممکن است یک مدیر دولتی در ازای خدمت عادی که در سمت خود ارائه می دهد، وجدانش آسوده باشد که چنین دستمزد نجومی را ماهانه از بیت المال مسلمین دریافت کند و شب را آسوده از فقر و فلاکت اقشار ضعیف تر تا صبح چشم ببندد.

 

صفریان ادامه داد: مگر می شود کسی بویی از انصاف برده و قطره ای از معارف اسلامی چشیده باشد و دریافتی های چند ده میلیونی را برای خود و خانواده اش مشروع بپندارد. اینکه یک کارگردولتی با مدرک دیپلم و ماهی ۱۶۰ ساعت کاری حقوقی معادل ۱ میلیون تومان بگیرد و یک مدیر دولتی با مدرکی معادل فوق لیسانس یا دکتری و ساعات کاری کمتر، دریافتی اش ۲۰، ۳۰، ۱۰۰ یا ۲۵۰ برابر آن باشد، با کدام منطق و انصاف و عدالتی سازگار است؟!

 

این فعال دانشجویی دانشگاه مذاهب اسلامی با اشاره به اینکه حقوق های نجومی حرام خواری وقیحانه است، تاکید کرد: این دریافت‌ها  یقینا بی اعتقادی محض به حلال و حرام الهی و حساب و کتاب قیامت است. عادی شدن این مساله در منظر جامعه مسلمان کشورمان از ارتکاب یک جنایت ملی فاجعه بارتر است.

 

صفریان در پایان خاطر نشان کرد: چگونه ممکن است برخی از این حرام خواران در کسوت مدیریت های دولتی باقی باشند و به خود اجازه هر گونه شکواییه و طلبکاری دهند و حتی عده ای از آنان به عنوان ذخایر نظام یاد کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار