آخرین اخبار:
کد خبر:۵۳۱۶۸۰

سرنوشت تلخ زنان جهادگر عضو داعش

فرار صدها دختر عراقی از جهنم داعش برای شماری از آنان شادی و آرامش به همراه نداشته است، بلکه می توان آن را فرار از جهنم داعش به دوزخی دردناکتر دانست.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، پس از فرار صدها دختر ترکمن عراقی از جهنم برده داری جنسی داعش، سرنوشتی که در انتظار این دختران است، طرد شدن از سوی خانواده هایشان است. دلیل نپذیرفتن این دختران از سوی خانواده هایشان این است که آن ها از سوی عناصر گروه تروریستی داعش مورد تجاوز قرار گرفته اند.


براساس گزارش های به دست آمده و گفته های دختران نجات یافته از اقدامات داعش، برخی از خانواده های ترکمن عراقی از دو سال پیش با موضوع ربوده شدن دخترانشان از سوی این گروه تروریستی درگیر و در تعامل بودنده اند. آنان این موضوع را ننگی می دانند که باید آن را از خانواده پاک کرد تا خانواده بار دیگر عزت خود را باز یابد.
 

از سوی دیگر، یک پنجم زنان ترکمان ربوده شده از سوی تروریست های داعش که توانسته اند از بردگی عناصر داعش فرار کنند، موفق شده اند به کانون خانواده هایشان بازگردند اما خانواده ها از بیم به خطر افتادن آبرویشان از دادن اطلاعات به نهادهای مختلف در این زمینه خودداری می کنند.
منبع:‌مشرق
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار