اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو،جلال نژادجواد در نشست دبیران شوراهای صنفی مرکزی دانشگاههای علوم پزشکی گفت: تشکیل شوراهای صنفی و واگذاری خوابگاهها به شهرداران اتفاق مبارکی است چراکه دانشجویان مشکلات خود را بهتر میشناسند و بر اساس این شناخت بهتر میتوانند برای رفع مشکلات برنامهریزی کنند.
وی افزود: علیرغم اینکه هنوز دستورالعمل شهرداران خوابگاه به دانشگاهها ابلاع نشده و با اینکه از سوی وزارتخانه هنوز اقدامی در این زمینه صورت نگرفته است، اما از میان۳۲ دانشگاه، ۸۷ شهردار خوابگاه مشغول به فعالیت شدهاند که از این میان ۴۷ نفر از دختران و ۴۰ نفر از پسران هستند.
مدیرکل دانشجویی وزارت بهداشت خاطرنشان کرد: این اقبال دانشگاهها به موضوع شهردار قبل از ابلاغ دستورالعمل از سوی وزارت بهداشت نشان میدهد که خود دانشگاهها و دانشجویان به اهمیت این امر پی بردهاند و نیاز به حضور شهردار در خوابگاه را حس میکنند.
نژاد خواجه گفت: بنا داریم در آینده نزدیک در جمع وسیعتری از دبیران شوراهای سراسر کشور با حضور وزیر بهداشت از دستورالعمل شهردار رونمایی کنیم.
تکمیل طرح صنعتی سازی آشپزخانه های دانشگاهی
وی اظهار داشت: طرح صنعتی سازی آشپزخانههای دانشگاهها آماده است و حرکت مهمی برای ارتقا کیفیت غذای دانشجویان محسوب میشود که با اجرای آن امیدواریم وضعیت تغذیه دانشجویان بهبود یابد.
مدیرکل دانشجویی وزارت بهداشت افزود: با مطرح شدن بحث اعتبارسنجی و رتبهبندی خوابگاهها، حرکت به سمت بهبود وضعیت خوابگاهها سرعت گرفته و قرار است ۴۲۰ خوابگاه در کل کشور رتبه بندی شوند تا از این رهگذر در ارتقا کیفیت زندگی خوابگاهی تغییر مثبتی ایجاد کنیم.
نژاد جواد با اشاره به بحث سرانه دانشجویی دانشگاهها، گفت: از گذشته قرار شد سرانهها عادلانه توزیع شود و سرانه فرهنگی و دانشجویی از یکدیگر تفکیک شوند و ارتقاء پیدا کنند.
وی عنوان کرد: در حال حاضر متوسط سرانه رفاهی هر دانشجو یک میلیون و ۱۰۰ هزار تومان است که باید ارتقاء پیدا کند.