به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، تارنمای 'بانکوک پست' به نقل از ژنرال 'پیافان پینگموانگ' معاون سخنگوی پلیس تایلند اعلام کرد انفجار بمب های متعدد در استان های 'پراچواپ خیری خان' و دیگر استان های جنوبی اقدامات تروریستی نبودند و اقدامات خرابکارانه محسوب می شوند.
وی تاکید کرد در تایلند درگیری نژادی و مذهبی در میان اقلیت های قومی و یا تهدید گروه تکفیری داعش وجود ندارد.
این مقام امنیتی تایلند همچنین گفت که این انفجارها هیچ ارتباطی با ناآرامی ها در مناطق دوردست استان های جنوبی 'یالا'، 'پاتانی' و 'نوراتیوات' ندارد.
این استان ها از مناطق مسلمان نشین تایلند است که گروهی استقلال طلب در آن اقدام به مبارزه مسلحانه و یا بمب گذاری می کنند.
معاون سخنگوی پلیس تایلند معتقد است این انفجارها ریشه در درگیری های داخلی داشته و افرادی بدنبال ایجاد و هرج بوده اند.
وی همچنین گفت که پلیس هنوز به این نتیجه نرسیده است این انفجارها با همه پرسی روز یکشنبه پیش نویس قانون اساسی و یا انگیزه های سیاسی ارتباط دارد.
به گفته ژنرال 'پیافان پینگموانگ'، تاکنون برخی از مظنونین برای بازجویی بازداشت شده اند، اما تعداد بازداشتی ها را اعلام نکرد.
اما شبکه های تلویزیونی تایلند گزارش دادند دو مرد برای دست داشتن در برخی انفجارها بازداشت شده اند.
'چاکتیپ چایجیندا' رییس پلیس ملی تایلند نیز به پلیس و نیروهای امنیتی دستور داد برای افزایش امنیت در دفاتر مهم دولتی و اماکن پررفت و آمد به ویژه پایانه های اتوبوس، ایستگاه های راه آهن، فرودگاه ها و نقاط گردشگری مستقر شوند.
حدود 10 انفجار طی 24 ساعت گذشته چند نقطه مهم و گردشگری تایلند از جمله 'هوآ هین' و 'پوکت' را لرزاند که در نتیجه دستکم چهار نفر کشته و ده ها تن مصدوم شدند.
انفجارهای تایلند تنها چند روز قبل از یکمین سالگرد بمب گذاری در معبد 'اراوان' بانکوک پایتخت تایلند که 26 مرداد ماه سال گذشته اتفاق افتاد و براثر آن 20 نفر از جمله چند خارجی کشته شدند، روی داد.
پلیس تایلند چند اویغور چین را به اتهام مشارکت در این انفجارها بازداشت کرد.