به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از مشهد، در متن بیانیه حوزه بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی سجاد مشهد پیرامون برخورد با متخلفان در فیشهای نجومی آمده است:
آن روزی که خدایی ناکرده دولت ما، رئیس جمهور ما و مجلسیان ما؛ توجه به کاخ پیدا کرد و از این خوی ارزندۀ کوخنشینی بیرون بروند، آن روز است که ما باید فاتحه این کشور را بخوانیم. «روح الله موسوی الخمینی ۱۰/۱۰/۰۶۳۱»
قوای معظم مجریه و قضائیه
سلام علیکم؛
بیش از چهل روز است که از دستور رهبر معظم انقلاب مبنی بر رسیدگی سریع و بدون فاصله مسئله تلخ و دردناک فیشهای نجومی که به تعبیر رهبر انقلاب تعلل و کوتاهی در رسیدگی به این مسئله باعث صلب اعتماد ملت از نظام خواهد شد می گذرد، ولی همچنان مردم منتظر برخورد قاطعانه با متخلفین، و ارائه گزارشی جامع و دقیق از سوی دولت می باشند.
مسئله مهمی که درباره فیش های حقوقی قلب ملت را به درد آورد، نه رخ دادن این اتفاق به فاصله چند روز پس از شلاق کارگران برای گرفتن حقوق خود، و نه ژشت طلبکارانه مدیران مفت خوری که چند صد برابر کارگران زحمت کش حقوق میگیرند و با انتشار این فیش ها قانون را توجیه این حرام خواری می کنند و نه حتی رفتار عجیب و غریب مقصران این اتفاق در انداختن تقصیر ها به گردن این و آن است. مسئله نگران کننده ملت وجود مدیرانی است که انقلاب را از مسیر اصلی خود که همان رسیدگی به مستضعفان بود دور می کند، بدنه اصلی تشکیل دهنده این انقلاب ملت مستضعفین هستند که مقتدای آنان امیر مومنان علی علیه السلام است که برای کارگزاران خود اینگونه می نویسد: « قلم های خود را نازک کنید و سطرها را نزدیک به هم گیرید و زیادتی کلمات را حذف کنید و مقاصد و منظورها را در نظر بگیرید! بر حذر می دارم شما را از پر حرفی و پر نویسی، زیرا، اموال مسلمانان نمی تواند این گونه خسارت ها را تحمل کند».
خطری که همواره اسلام را تهدید می کرده این جنس مسلمان نماها بوده اند که ادعای اسلام دارند و تفکری جز طاغوت ندارند. چطور میشود دم از بانکداری اسلامی زد وقتی مدیران این بانک این چنین مال حرام وارد سفره خود و شکم فرزندان خود می کنند؛ مگر حسین علیه السلام در ظهر عاشورا خطاب به لشکریان کفر نفرمود: »شکم هایتان از مال حرام پر شده است و برای همین بر روی امام خویش شمشیر می کشید«. باید از امامان جماعت ادارات درخواست کرد پس از نماز مدتی درباره تاثیر مال حرام برای مسئولان سخن بگویند، گویی اینان فراموش کرده اند که مال حرام نه یک شخص و خانواده که یک ملت را نابود می کند.
البته که در این فاجعه، نمی شود یک ارگان و یک شخص را متهم کرد و همه تقصیر را گردن آن نهاد، ولی نکات مهمی در این باره وجود دارد که عبارت اند از:
درست است که ادعای جناب رئیس جمهور درباره اشکالات قانونی این مسئله که یادگار دولتهای قبل است جای بررسی دارد، ولی اولا ایشان در این سه سال فرصت کافی اقدام برای اصلاح قانون را داشته و حال جای توجیهی وجود ندارد و ثانیا، دولت در انتخاب مدیران بدنه کشور دقت بیشتری به خرج دهد چرا که اکثر متخلفین این مسئله مدیران انتصابی دولت هستند.
جناب رئیس جمهور در انتخاب مشاوران اعظم خود تجدید نظر جدی بفرمایند و مصلحت کشور را فدای روابط فامیلی نکنند، خبرهای نگران کننده از دخالت های بی جا و تاثیرگذاری مستقیم در انتخاب چندین تن از مدیران خاطی از سوی
نزدیکترین اشخاص به جناب رئیس جمهور ملت را نگران می کند.
در این مدت گزارش های ضد و نقیض از سمت دولت مردان زیاد به گوش مردم رسیده است، جناب رئیس جمهور ضمن ارائه گزارشی دقیق؛ پول های گرفته شده را به بیت المال بازگرداند و مدیران خاطی را از سمت خود عزل کند؛ انتصاب رئیس متخلف و بازداشت شده بانک ملت در هیئت مدیره این بانک، جز دهن کجی به ملت ایران چه پیام دیگیری دارد؟!
مردم هنوز شعار «این دولت با کسی عهد اخوت نبسته است» را فراموش نکرده اند.
قوه قضائیه و سازمان بازرسی کل کشور در این مسئله کوتاهی کرده و لازم است ضمن کمک به دولت در ارائه گزارش، خطای خود را بپذیرند و برای این مردم عذر بدتر از گناه نیاورند. آن وقتی که سازمان بازرسی کشور تحت فشار از سوی شخصی قرار گیرد و فردی که پرونده فساد مالی قطوری دارد، به سمت بزرگی منصوب کند، اعتماد ملت نسبت به این نهاد مهم از دست خواهد رفت.
متاسفانه بذر این اتفاقات در دولت جناب آقای هاشمی کاشته شد که هیچ ابایی از کنار زدن مستضعفین انقلاب نداشت و اتفاقا مدعی بود که «زمان آن رسیده است که مسئولین ما مانور تجمل گرایی بدهند«» متاسفانه در آن زمان به رغم هشدار های مکرر رهبر انقلاب، مدیران گوش شنوایی نداشتند تا جایی که در دولت های بعدی همگی به نوعی به این نهال کوچک رسیدگی کردند. تاجایی که محصول آن تفکر، امروز میوه رسیده ای شده که می بینیم.
ایران در برهه حساسی از تاریخ قرار دارد، امروز زمانی است که غفلت و کوتاهی از هیچ کس پذیرفته نیست، همه باید برای تربیت نسلی امثال مصطفی احمدی روشن تلاش کنند چرا که تنها راه پیشرفت ما همین تفکر «انقلابی» به معنی واقعی کلمه است. رسیدن به موفقیت در این مسئله جز همراهی و همدلی دولت و ملت ممکن نیست؛ ملتی که مشکلات اقتصادی را صبورانه پشت سرمی گذارند، دیدن حقوق های نجومی چندین مدیر خاطی باعث دلسردی از کل بدنه مدیران کشور میشود. این خطر بزرگی است برای دولت چرا که دولت آن روزی موفق است که ملت را همراه خود داشته باشد. امیدواریم که دولت هرچه سریع تر نسبت به متخلفین این مسئله اقدام جدی و قاطع از خود نشان دهد تا خدایی ناکرده اعتماد ملت از دولت جمهوری اسلامی از بین نرود.