به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سید جواد علوی درباره سلامت جسم و روح اظهار داشت: متاسفانه امروزه اکثر گفتوگوها در محیطهای اداری و حتی خانوادگی بر سر مسائل مختلف مانند مسائل روز ،مسائل سیاسی و ... است که خود موجب بروز مشکلاتی مانند سرخوردگی و عصبانیت در افراد میشود چرا که در بسیاری از موارد افراد احساس یاس و نامیدی پیدا میکنند.
وی درباره مضرات رسانههای تصویری افزود: مشاهده طولانی مدت تلویزیون و رایانه علاوه بر مضرات جسمانی میتواند باعث بروز خستگی ذهنی, احساس کسالت و نگرانی یا افسردگی شود.
این کارشناس طب سنتی ادامه داد: همچنین قدرت پردازش ذهنی را به ویژه در کودکان کاهش میدهد بسیاری از متخصصان بر این باور هستند, تماشای تلویزیون برای کودکان زیر دو سال ممنوع است همچنین از طرفی مشاهده تلویزیون در کودکان موجب ضعف ارتباط کلامی و افزایش احتمال پرخاشگری میشود.
علوی بیان کرد: برای بسیاری از مردم دنیا شنیدن خبرهای گوناگون از سراسر جهان به صورت عادی درآمده اما این کار سود آنچنان ندارد و فقط موجب بروز افکار پریشان در افراد میشود.
وی یاداور شد: بهتر است که افراد روزه خبری بگیرند و خود را از شنیدن اخبار ناگوار تا حد امکان دور نگه دارند چون در دراز مدت موجب بروز استرس اضطراب و سرخوردگی در افراد میشود.
این کارشناس طب سنتی خاطرنشان کرد: بهتر است که افراد یک هفته در ماه خود را از مسائل تنش زا از جمله تماشای اخبار، فیلمهای خشونت بار و حتی خواندن مطالب تنش زا در رسانههای تصویری و بصری و سمعی پرهیز کنند تا حدی به حفظ سلامت روح آنها کمک میکند.