کد خبر:۵۳۶۵۹۰
خوشنام در گفت‌وگو با خبرگزاری دانشجو:

دانشگاه جایگاه برخی تشکل‌ها در راستای ایجاد رحم اجاره‌ای نیست

دبیر انجمن‌ ‌علوم‌ سیاسی دانشگاه علامه‌ گفت: زمانی که نام تشکل‌های یکبارمصرف به میان می‌آید، ناخودآگاه ذهن‌ها به سمت موضع مقام‌معظم‌رهبری در این باره می‌رود که آن‌ را « توهین و استفادهٔ ابزاری از دانشجو دانسته بودند»

اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

محمد جواد خوشنام، دبیر انجمن‌ ‌علوم‌سیاسی دانشگاه علامه‌ در گفت‌وگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، با اشاره به ایجاد تشکل‌های یکبار مصرف در دانشگاه‌ها تصریح کرد: در یک سال و نیم منتهی به انتخابات، شاهد ایجاد تشکل‌های بسیاری در دانشگاه‌های کشور بوده‌ایم. زمانی که نام تشکل‌های یکبارمصرف به میان می‌آید ناخودآگاه ذهن‌ها به سمت موضع مقام‌معظم‌رهبری در این باره می‌رود که آن‌ را « توهین و استفادهٔ ابزاری از دانشجو دانسته بودند»

 

این فعال دانشجویی بیان داشت: در یک نگاه کلان‌، بررسی نامهٔ ۹۲ تشکل دانشجویی به رییس‌جمهور و استقبالِ رسانه‌های دشمن از آن، خبر از هماهنگیِ از پیش‌تعیین‌شده‌ای برای تاثیرگذاری بر انتخابات ۹۶ توسط جریانی خاص بیرون از دانشگاه می‌دهد؛ رسانهٔ سلطنتی انگلیس در توضیح این نامه گفت « امضا کنندگان این نامه تذکر داده‌اند که این برخوردها باعث می شود تا دانشجویان در انتخابات ریاست جمهوری آتی که قرار است کمتر از یک سال دیگر در 29 اردیبهشت سال 1396 برگزار شود، حضور فعال نداشته باشند».

 

خوشنام ادامه داد: اما پشت‌پردهٔ این بیانیه همانگونه که گفته شد و در برنامه تلویزیونی «نوبت شما» رسانه‌سلطنتی‌انگلیس بیان شد، گذر از رئیس جمهور در انتخابات آینده است؛ تهدید روحانی توسط این جریان برای بازگذاشتن دست آنها در دانشگاه‌ها جهت سیاست‌زده کردن محیط دانشگاه‌ها در حالی است که دلسوزان و دانشگاهیان مشکل اصلی دانشگاه‌ها را مسائل علمی مطرح می کنند نه مسائلی مثل درگیری‌های انتخاباتی؛ اما این بیانیه و خط خبری که رسانه دولتی انگلیس نشانه گرفت، نشان می‌دهد برخلاف ادعاهای خود، این عده با استفاده از ظرفیت‌های بوجودآمده در دولت یازدهم، سعی در «سیاست زده‌کردن» دانشگاه در آستانه انتخابات و عبور از شخص رئیس‌جمهور را دارند.

 

دبیر انجمن‌ ‌علوم‌سیاسی دانشگاه علامه‌طباطبائی با تاکید بر اینکه دانشگاه باید محل علم و آرامش باشد، تصدیق کرد: در لیست این تشکل‌های به‌اصطلاح دانشجویی، شاهد حضور تشکیلاتی هستیم که در گذشته بدلایل «اخلاقی و امنیتی» منحل شده بودند و همان‌ها با اعلام اعضای جدید و با پیگیری همان سیاست‌ها از دانشگاه مجوز گرفته‌اند! و این یعنی نه بحث درخواست‌های دانشجویی مطرح است، نه رسیدگی به اموردانشجویی و دغدغه‌های علمی دانشگاه؛ هدف تنها تاثیرگذاری و ایجاد یک جبههٔ متحد معلوم‌الحال برای اثرگذاری بر انتخابات است.

 

وی با اشاره به اینکه تشکل‌های صوری ایجاد شده در دانشگاه‌ها حتی تهدید رییس‌جمهور مبنی بر عبور از او در انتخابات را درصورت برآورده نشدن خواسته‌هایشان مباح میداند، تصریح کرد: جبهه‌ای با اسم آزادی و قانون‌گرایی در پی هنجارشکنی‌ است و پیش از این مثلا در دانشگاه علامه -کانون اندیشه- بحران‌آفرینی کرده‌است. یکی از این تشکل‌ها که نام آنها در بیانیه 85 تشکل و بیانیه اخیر 92 تشکل، دیده می‌شود، انجمن آرمان دانشگاه علم و صنعت است. این تشکل به تازگی و در سایهٔ حواشی فراوان توانسته از مسئولین این دانشگاه مجوز بگیرد.


خوشنام خاطر نشان کرد: چندی پیش خبری مبنی بر پیوستن چند عضو این جریان به گروهک تروریستی کومله منتشر شد که براساس آن یکی از کسانی که آن زمان در هسته مرکزی این جریان در دانشگاه بوعلی سینا همدان فعالیت می‌کردند، به گروهک تروریستی کومله پیوسته است! کانون اندیشه و انجمن‌اسلامی‌آزاداندیش در دانشگاه علامه‌طباطبائی هم از نمونه‌های همین تشکل‌های سیاست‌زده است که بدون داشتن نگاه علمی از ابتدای اعلام موجودیت، نگاه سیاست‌زده‌شان واکنش برخی از دانشجویان را هم در پی داشت.

 

 دبیر انجمن‌ ‌علوم‌سیاسی دانشگاه علامه‌طباطبائی در پایان اظهار داشت: این جریانِ مخفی زنگ خطری‌ است برای اکثریت دانشجویان کشور و مخصوصا دانشجویان نخبه که معتقد به ارزش‌های انقلابی هستند؛ نباید با مجالِ حرکت به این جریان اجازهٔ سیاست‌زده کردن فضای دانشگاه و دور شدن دانشگاه از دغدغه‌های علمی و احتمالا بحران‌آفرینی در انتخابات سال بعد را داد. دانشگاه جایگاه برخی افراد و تشکل‌ها در راستای ایجاد رحم اجاره‌ای و سوءاستفاده‌های سیاسی نیست.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار