به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از مشهد علیرضا زاکانی امشب در نشست محاکمه مردمی مردم مشهد در خصوص فیش های نجومی که در مسجد صنعتگران این شهر برگزار شد گفت: ایران چندین برابر جمعیت خود دارای امکانات است و مقام معظم رهبری نیز بارها به این موضوع اشاره داشته اند.
وی دارا بودن رهبری بی مانند و مسئولان خادم را از جمله امکانات این کشور خواند و در خصوص چرایی استفاده نکردن از این امکانات تصریح کرد: متاسفانه یک روحیه نادرست مانند سرطان در کشور ما ریشه دوانیده و فرهنگ اشرافی گری رو به گسترش است و همین فرهنگ سبب شده تا نتوانیم از این امکانات بهره گیریم.
زاکانی خاطر نشان کرد: این فرهنگ آفات متعددی دارد که نخستین آفت آن حرکت در مسیر پیوند قدرت و ثروت و قدرت را طعمه دیدن می باشد به همین دلیل است که اخذ فیش های نجومی از طرف برخی مسئولان مضموم شمرده نمی شود.
نماینده سابق مجلس با طرح این پرسش که چگونه است که جامعه به فقان آمده و صدای رهبری معظم انقلاب بلند شده است اما برخی از مسئولان از دارندگان فیش های نجومی به عنوان عناصر نابغه و ذخایر انقلاب سخن می گویند تاکید کرد: البته تمامی مسئولان ما این گونه نیستند هر چند که همین مقدار نیز بسیار است، جامعه ما اشرافی گری و دست در جیب مردم کردن را نمی پسندد.
وی با اشاره به اینکه عدم برخورد مناسب با این مفاسد باعث می شود مسئولان شایسته نیز در برخورد با این مفاسد دلسرد و ناامید شوند، فرهنگ زیاده خواهی را یک آسیب جبران ناپذیر و قارون صفتی دانست و بیان داشت: متاسفانه در جامعه ما با آسیب بزرگ فرهنگ اشرافی گری مواجه هستیم.
زاکانی با تاکید براینکه اخذ این فیش ها مقابله با اصل انقلاب اسلامی است ابراز داشت: امام فرمودند «انگیزه بالای حکومت اسلامی و پیگیری اهداف این حکومت رمز پیروزی و بقا است» و این در حالی است که عده ای همین اصول را نشانه رفته اند و در تلاشند که شبکه ای از مفاسد را جایگزین شایستگان کنند و دیگران را به بی تفاوتی و سوق دادن در مسیر اشرافی گری هدایت کنند.
نماینده سابق مجلس یادآور شد: چگونه است که گردش مالی بانکی در سال 150 میلیارد تومان است آنگاه افرادی را بر مسند مدیریتی آن می گذارند که توانمندی اداره آن را ندارند و به جای اینکه از گردش مالی این بانک ها در تولید استفاده کنند در رانت خواری از آن بهره می برند.
وی گفت: رویه امام جامعه و رهبری انقلاب این بود و هست که مشکلات را ابتدا به مسئولان مربوطه ارجاع دهند و چنانچه آن مسئول مربوطه نخواست و یا نتوانست آن مشکل را برطرف کند از عناصر مربوط در صحنه استفاده خواهند کرد و چنانچه بار دیگر آنان نیز نتوانستند مشکل را برطرف کنند آنگاه رهبری از مردم طلب می کند.
زاکانی یادآور شد: مقام معظم رهبری در تاریخ 10 اردیبهشت سال 80 به سران قوا نامه نوشتند و بر برخورد با مفاسد اقتصادی تاکید کردند و پس از آن نیز در آبان سال 81 به جنبش دانشجویی فراخوان کردند که دانشجویان به صحنه بیاید و دلیل این امر این بود که در مسئولان کاهلی مشاهده کردند.
نماینده سابق مجلس تاکید کرد: متاسفانه در شکم عده ای مال حرام وجود دارد به همین دلیل است که نمی شنوند.
وی تاکید کرد: چنانچه مردم به صحنه آمده اند به واسطه این است که مسئولان کاهلی می کنند مردم آمده اند تا از سرمایه های انقلاب حمایت کنند انتظار مردم اصلاح بستر است و دولت نیز باید این اصلاح را آغاز کند.
زاکانی به پرونده کرسنت و در صدر نشستن مفسدین این پرونده در پست های مهم و کلیدی اشاره کرد و گفت: طی بررسی های خود به سندی رسیدیم که براساس این سند مشخص می شود عده ای در پرونده کرسنت به ازای فروش هر 50 سنت گاز این کشور 8 سنت آن را دریافت می کردند و این رقمی بسیار بزرگ است.
نماینده سابق مجلس در پایان بر مطالبه گری مردم تاکید و تصریح کرد: باید تلاش کنیم این فسادها و پرونده هایی که ریشه امید مردم را خشک می کنند کاهش یابند.
مطابق اصل جهانی تجاری کامله الوداد، هیچ کشوری یا شرکتی حق ندارد بین
مشتریانش برای یک کالای یکسان فرق بگذارد. یعنی اگر ایران گاز را به
کرسنت ارزان می فروشد باید به سایر مشتریانش هم به همان قیمت بفروشد
البته فقط هزینه حمل نقل به آن اضافه می شود. صد البته با در نظر گرفتن
این مساله پاکستان انتظار دارد به قیمتی بسیار ارزانتر از ایران گاز بخرد
و از نظر قوانین بین المللی هم حق با او است.
ضمنا پاکستان تنها نیست. به محض محکوم شدن ایران در ماجرای کرسنت ترکیه
هم خواستار کاهش قیمت کاز صادراتی ایران شد و نه تنها موفق به ایران کار
شد بلکه از ایران به بهانه گرانفروشی غرامت هم گرفت!