کد خبر:۵۴۱۴۹۸
سبقت ترامپ از کلینتون در ۲۳ ایالت
بر اساس تازهترین نظرسنجی مؤسسه ایپسوس برای خبرگزاری رویترز، نامزد دموکرات انتخابات ریاست جمهوری آمریکا از حمایت رأیدهندگان در ۱۷ ایالت و رقیب جمهوریخواه وی از حمایت رأیدهندگان در ۲۳ ایالت این کشور برخوردار است.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، بر اساس تازهترین نظرسنجی مؤسسه ایپسوس برای خبرگزاری رویترز، هیلاری کلینتون نامزد دموکرات انتخابات ریاست جمهوری آمریکا از حمایت رأی دهندگان در 17 ایالت و دونالد ترامپ رقیب جمهوری خواه او از حمایت رأی دهندگان در 23 ایالت این کشور برخوردار است.
رأی دهندگان خاطر نشان می کنند که در هفتههای اخیر ترامپ مواضع خود را در دو ایالت مهم فلوریدا و اوهایو تقویت کرده است.
نظرسنجیهای اواخر اوت کلینتون را با اختلاف زیاد پیروز انتخابات نشان می داد اما در حال حاضر نتیجه قابل پیشبینی نیست زیرا دو نامزد رقابت شانه به شانهای با یکدیگر دارند.
در تاریخ آمریکا، هیچ سیاستمدار جمهوری خواهی بدون حمایت اوهایو نتوانسته است به ریاست جمهوری برسد.
به گزارش خبرگزاری اسپوتنیک، نظرسنجی ایپسوس / رویترز همچنین نشان می دهد کلینتون از حمایت رأی دهندگان در ایالتهای پرجمعیت آمریکا مانند کالیفرنیا، نیویورک و نیوجرسی که می توانند نقشی سرنوشت ساز در این رقابت ریاست جمهوری ایفا کنند، برخوردار است.
تحلیلگران می گویند در ده ایالت آمریکا و در منطقه کلمبیا که پایتخت آمریکا در آنجا واقع است، دو نامزد تقریبا از حمایت برابر برخوردارند و دادههای کافی برای یک نتیجهگیری دقیق وجود ندارد.
تحلیلگران علل کاهش محبوبیت وزیر امور خارجه سابق آمریکا را رسوایی مربوط به مکاتبات الکترونیک رسمی وی همچنین انتقادهای مرتبط با فعالیتهای بنیاد کلینتون می دانند.
بنیاد کلینتون سازمان خیریهای است که بیل کلینتون رئیس جمهور اسبق آمریکا و همسر هیلاری کلینتون سال 2001 پس از ترک کاخ سفید تأسیس کرد.
این بنیاد موفق شد بیش از دو میلیارد دلار از جمله از هواداران خانواده کلینتون جمع آوری کند.
مخالفان سیاسی وزیر امور خارجه سابق آمریکا او را متهم می کنند که به برخی احزاب سیاسی و حتی کشورها در ازای انتقال پول به این بنیاد خدمات داده است.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.