به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، محمد سالاری در دویست و نود و یکمین جلسه شورای شهر تهران گفت: لایحه مدیریت شهری در دولت مراحل پایانی خود را پشت سر می گذارد و تقاضای من از هیئت رئیسه واعضای شورا این است که دراین رابطه جلسات مشترکی با مسئولان دولت برگزار شود.
وی افزود: این برای اولین بار درایران است که لایحه مدیریت شهری مطرح شده و درصورت تصویب آن شاهد تحول بنیادینی در شهرها خواهیم بود.
رئیس کمیسیون معماری و شهرسازی شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به واگذاری برخی از اختیارات دولت به استانداری ها اظهار کرد: خوشبختانه اکنون شاهد هستیم که دولت برخی از اختیارات خود را به استانداریها واگذار کرده و این موضوع در راستای چابک سازی دولت مرکزی است.
سالاری ادامه داد: این حرکت دولت می تواند برای شهرداری تهران یک الگو باشد و درآینده شهرداری نیز به جای تمرکززدایی برخی ازوظایف خود را به محلات واگذار کند.
وی خواستار احیای دوباره جلسات کمیسیون مشترک دولت، شهرداری و شورای شهر تهران شد و تصریح کرد: در کمیسیون مشترک به موضوعاتی از قبیل بافتهای فرسوده و حریم شهر تهران رسیدگی شد اما متاسفانه با متوقف شدن جلسات کمیسیون مشترک این موضوعات نیز به فراموشی سپرده شد.
رئیس کمیسیون معماری و شهرسازی شورای اسلامی شهر تهران در خصوص نحوه فعالیت دفاتر الکترونیک شهر اذعان کرد: دفاتر الکترونیک شهر در راستای حذف فرآیندهای زائد صدور پروانه راه اندازی شدند اما اکنون شاهد هستیم که درمرحله صدور پروانه مردم با مشکلات زیادی مواجه می شوند.
سالاری ادامه داد: باید به گونه ای عمل شود که شاهد دو مرحله ای شدن صدور پروانه ساختمانی باشیم و تا پایان سال وضعیت دفاتر الکترونیک شهر نیز مشخص شود.
وی با اشاره به فعالیت 1700 نفر در دفاتر الکترونیک شهر خاطر نشان کرد: شهرداری در راستای واگذاری برخی امور دفاتر الکترونیک شهر را راه اندازی کرد و اکنون که 1700نفر در این دفاتر مشغول به فعالیت هستند باید نحوه اقدامات آنها آسیب شناسی شود.
رئیس کمیسیون معماری و شهرسازی شورای اسلامی شهر تهران خواستار برگزاری جلسه مشترک میان شهردار تهران واعضای شورای شهر در رابطه با واگذاری برخی املاک به مدیران شهری شد و اظهار کرد: باید جلسه مشترکی میان اعضای شورای شهر و شهردار تهران برگزار شده و در یک جلسه فنی و کارشناسی اعضا و شهردار به یک توافق مشترک دست پیدا کنند.