اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزای دانشجو، رحیم پورازغدی در اردوی میثاق یاران ۳ انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در پاسخ به سوال یکی از دانشجویان درمورد FATF به موارد مهمی اشاره کرد.
وی گفت: یکی از مشکلاتی که داریم این است که بدون اینکه افکار عمومی بپذیرند، کارهایی می کنیم که اگر رسانه ای نشد که هیچ، ولی اگر رسانه ای شد می گویند منظور چیزدیگری است و شما نمی فهمید. در جوابشان باید گفت پس شما جوری حرف بزنید که ملت بفهمند.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی ادامه داد: ما در طول تاریخ ۳۰ -۴۰ ساله بعد از انقلاب شاهد قراردادهایی بودیم که با وجود تهدیداتی که داشتند، بسته شدند و افرادی که آنان را امضا کردند حتی اعتقاد داشتند که این قراردادها هیچ ضرری و تهدیدی برای کشور ندارند واینها فرمالیته اند؛ ولی بعدا دیدیم که همان قرارداد ها کار دستمان داد.
وی افزود: راست می گویند؛ در تمام دنیا این نوع قراردادها فرمالیته اند، مگر اینکه با منافع مستکبرین در تعارض باشند؛ آن وقت است که غیرفرمالیته و واقعی میشود.
رحیم پورازغدی با بیان اینکه بعد از انقلاب کلی قرارداد امضا شد که ظاهرش استعماری نیست و خیلی هم خوب است، گفت: مثل همین قضیه شفاف سازی نظام بانکی که حرف بدی نیست و خیلی هم خوب است. این یکی از مشکلات بانک های ماست. در بانک های ما پولشویی میشود و همین قضایای اخیر یکی از نمونه های پولشویی بود. ولی استکبار پولشویی را به تروریسم، تروریسم را با حزب الله و نیروی های انقلابی گره میزند و این را در قرارداد ها واضح بیان نمی کند؛ این قراردادها نقاط نامعلوم و مبهم دارند؛ برجام هم همینطور بود.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی ادامه داد: در همان موقع که پذیرش برجام مطرح بود، در نمازجمعه ده ها ابهام و اشکال به برجام مطرح کردم که آقایان پاسخ ندادند و حالا جواب می دهند که شما توقع داشتید برجام تمام مشکلات را حل کند. خب خودتان می گفتید که مشکل آب خوردن ما هم به برجام ربط دارد.
رحیم پورازغدی گفت: میگویند طرف مقابل نامردی کرد. ما که به شما گفتیم اینها ذات شان نامردی است؛ شما حالا فهمیدید نامردند. حالا پس از قبول برجام قرارداد پشت قرارداد رو می شود؛ این قراردادها قابل توجیه است، ولی در عمل نمی شود توجیه کرد.