کد خبر:۵۴۳۲۸۶
مسئول دفتر نهاد رهبری در دانشگاه آزاد همدان پیشنهاد کرد

اختصاص بخشی از جشنواره هنر و ادبیات دینی به واقعه غدیر

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های آزاد همدان گفت: بخشی از جشنواره هنر و ادبیات دینی به جریان غدیر اختصاص یابد تا در ترویج فرهنگ غدیر از توان هنری خود استفاده کرده باشیم.

اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، حجت‌الاسلام حمیدرضا طالقانی ظهر امروز در اختتامیه بیست و یکمین جشنواره هنر و ادبیات دینی پژوهشی و فرهنگی قرآن و عترت ضمن تقدیر از دانشگاه آزاد در برگزاری این جشنواره اظهار کرد: دانشگاه آزاد در بسیاری از مقولات فرهنگی پیشتاز بوده که از جمله آن جشنواره هنر و ادبیات دینی پژوهشی و فرهنگی است.

 

وی تصریح کرد: اگر پیامبری مبعوث شده با معجزه هنر الهی بوده که نشان از ارزشمندی هنر است، اما اکنون بهره‌وری ما از هنر کمتر است.

 

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های آزاد همدان با بیان اینکه اکنون واقعه غدیر به واقعه‌ای فرامذهبی و فراملی تبدیل شده است، بیان کرد: در حال حاضر ارادت اهل سنت و مسیحیان به امام حسین(ع) مثال‌زدنی است.

 

وی با تأکید بر اینکه از همه ظرفیت‌ها برای تبیین عاشورا استفاده شده است، گفت: برای عاشورا کارهای زیادی در قالب هنر شده است و جا دارد بیش از پیش به این مسئله توجه شود.

 

طالقانی با بیان اینکه از هنر و ظرفیت صدا برای خواندن روضه امام حسین(ع) استفاده شده است، گفت: در شعر و ادبیات روایات زیادی مبنی بر اینکه هر کس دو بیت شعر در وصف اهل بیت(ع) بسراید، فضیلت زیادی دارد، بیان شده است.

 

وی با بیان اینکه در جریان غدیر متأسفانه حتی نتوانستیم جریان را تبدیل به فرامذهبی کنیم چه برسد به فراملی، یادآور شد: در بخش فرامذهبی هم خیلی ضعیف کار شده و باید از ظرفیت هنر در ترویج فرهنگ غدیر و ولایت استفاده شود.

 

مسؤول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های آزاد همدان خاطرنشان کرد: پیشنهاد می‌کنم به معاون دانشگاه آزاد که اگر می‌شود بخشی از این جشنواره به جریان غدیر اختصاص یابد تا در ترویج فرهنگ غدیر از توان خود استفاده کرده باشیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار