کد خبر:۵۴۳۵۵۵
کیان در گفت‌وگو با خبرگزاری دانشجو:

موضوعات هسته‌ای و پولشویی بهانه‌ای بیش برای آمریکا نیست

مسئول سیاسی بسیج دانشجویی دانشگاه علامه گفت: آمریکایی‌ها مشخص کرده‌اند که نمی‌خواهند از ابزار تحریم برای فشار بر ملت ایران دست بردارند و امثال موضوعات هسته‌ای و پولشویی بهانه‌ای بیش نیست.

اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

علی کیان، مسئول سیاسی بسیج دانشجویی دانشگاه علامه در گفت‌وگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، گفت: دولت با شعار چرخش چرخ زندگی مردم در کنار چرخیدن چرخ صنعت هسته‌ای روی کار آمد و قرار بود برویم مذاکره کنیم تا تحریم‌ها برداشته شود، کشور از رکود در بیاید و اشتغال بهبود یابد. اما نه تنها این وعده‌ها عملی نشد، بلکه صنعت هسته‌ای ما پسرفت جدی داشت و برای جبران آن سالها باید تلاش کرد.

 

وی با بیان اینکه به طور مشخص آمریکایی‌ها در برابر عمل نقدی ما وعده‌های نسیه‌ای دادند و به آن هم عمل نکردند و این خسارت محض است، اظهار داشت: اسفناک‌تر اینکه دولت نه تنها از این مسیر عبرت نگرفته، بلکه دوباره این مسیر را پی می‌گیرد و آنچه آمریکایی‌ها در برجام باید به ما می‌دادند را در fatf و ipc پیگیری می‌کند؛ که قطعا نتیجه نخواهد داد.

 

مسئول سیاسی بسیج دانشجویی دانشگاه علامه ادامه داد: ما دانشجویان از ملت غیور ایران می‌خواهیم که تجربه بزرگ برجام را در نظر بگیرند و از دولت مطالبه داشته باشند. مسیری که دولت می‌رود مسیری نیست که مشکلی از ما و کشور را حل کند، بلکه دائم ما را مانند گرداب به درون خود خواهد کشید.

 

کیان افزود: آمریکایی‌ها روشن کرده‌اند که نمی‌خواهند از مستمسک تحریم برای فشار بر ملت ایران دست بردارند و امثال هسته‌ای و پولشویی و این مسائل، بهانه‌ای بیش نیست.

 

وی با بیان اینکه برجام خسارت محضی بود که هیچ مشکلی را از ملت و کشور حل نکرد، افزود: این ما هستیم که باید با تیزبینی دست آمریکا را بخوانیم و بفهمیم که به دلیل اختلافات اساسی، هیچ‌وقت دست از دشمنی با انقلاب برنمی‌دارند.

 

مسئول سیاسی بسیج دانشجویی دانشگاه علامه طباطبایی ادامه داد: ما باید به جوانان خود، ثروت در دستان مردم و توان خود اعتماد کنیم و دست به زانوی خود بگیریم و بدانیم آمریکا و چند کشور اروپایی همه دنیا نیستند و کشورهای زیادی از جمله کشورهای اسلامی برای مذاکره و همکاری و گرفتن شریک وجود دارند.

 

وی در پایان خاطر نشان کرد: مساله قراردادهای نفتی معروف به ipc و همچنین تعهد به fatf بیش از آنکه نیاز به بحث موردی داشته باشند، نشان از یک دید و یک روحیه دارد و آن به صورت خوشبینانه، ساده اندیشی سیاسی است؛ که ممکن است حتی همراه تدین و دلسوزی برای کشور هم همراه باشد، ولی همان ساده اندیشی و نشناختن خباثت دشمن موجب خسارت بزرگ خواهد بود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار