کد خبر:۵۴۵۸۲۵
رئیس مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت:

۱۶ درصد ثبت نام شدگان جشنواره قرآن و عترت علوم پزشکی کشور از شیراز هستند

رئیس مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت گفت: ۱۶ درصد از کل ثبت نام شدگان در بیست و یکمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور از دانشگاه علوم پزشکی شیراز هستند که این نشان می‌دهد تعداد شرکت کنندگان این دانشگاه از سایر دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور بیشتر است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از مشهد، بحر العلوم امروز در نشست خبری بیست و یکمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه های علوم پزشکی که عصر امروز در دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار شد به برنامه‌هایی که در حاشیه این جشنواره برگزار می‌شود اشاره کرد و گفت: در حاشیه این جشنواره ما نشست دبیران کانون قرآن و عترت دانشگاه‌های علوم پزشکی و کارشناسان قرآن را خواهیم داشت.

 

وی تصریح کرد: در سال آینده وزارت بهداشت میزبانی جشنواره ملی دانشجویان را بر عهده خواهد داشت و درصددیم که طراحی این جشنواره به گونه‌ای باشد که نرخ مشارکت آن بیشتر باشد.

 

رئیس مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت به تعداد ثبت نام شدگان در این جشنواره اشاره کرد و گفت: در مرحله اول بیش از 25 هزار در این مسابقات شرکت کرده بودند و این مسابقات در دو بخش دانشجویی و کشوری برگزار می‌شود که شرکت کنندگان در 38 رشته به رقابت می‌پردازند. خوشبختانه استقبال خوبی از مسابقات به عمل آمد و ما شاهد رشد 67 درصدی شرکت کنندگان نسبت به سال گذشته بودیم.

 

بحرالعلوم بیان کرد: 16 درصد از کل ثبت نام شدگان از دانشگاه علوم پزشکی شیراز هستند که این نشان می‌دهد تعداد شرکت کنندگان این دانشگاه از سایر دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور بیشتر است.

 

وی در خصوص داوران این جشنواره گفت: تعدادی از این داوران از شهر مقدس مشهد انتخاب شده‌اند و مابقی از تهران، قم و شیراز هستند.

 

در ادامه این نشست حجت الاسلام ابراهیمی، معاون فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه قرآن محور معرفتی همه مسلمانان و محور وحدت برای جمع کردن تمام مسلمین است، گفت: بین مسلمین از این نظر اختلافی وجود ندارد.

 

وی افزود: قرآن کریم مفاهیم بلند و معنوی را در قالب ادبیات و هنر بسیار زیبا بیان کرده است و یکی از وجوه اعجاز قرآن جنبه ادبی آن است باید متوجه باشیم که ادبیات با هنر آمیخته شده است و چنانچه از این زاویه به قرآن نگاه کنیم حتما ما را به سوی مفاهیم معنوی راهنمایی خواهد کرد.

 

معاون فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با تاکید بر این نکته که جامعه پزشکی باید بیشتر از سایرین با قرآن آشنایی داشته باشند چون با سلامت جسم و روح افراد سر کار دارند، بیان کرد: این جامعه بشدت نیاز به داشتن نسخه شفا بخش است و قرآن این نسخه را در اختیار آنها قرار می‌دهد.

 

حجت الاسلام ابراهیمی به اهمیت جشنواره قرآن و عترت اشاره کرد و گفت: گسترش این جشنواره ما را به سمت مفاهیم و مباحث دینی و میان رشته‌ای علمی هدایت می‌کند، مفاهیمی و مباحثی که برای رسیدن به آنها باید شتاب بیشتری داشته باشیم ما باید به قرآن و معارف آن نگاه عمیقی کنیم و از مباحث غلط آموز که سودی برای ما ندارد بپرهیزیم.

 

وی خاطرنشان کرد: متاسفانه در دانشگاه علوم پزشکی برخی افراد مباحث مذهبی را به بازی می‌گیرند و به دنبال گشتن راه‌های درمانی با قرآن می‌باشند.

 

معاون فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی مشهد ادامه داد: قرآن نیامده جای پزشکان و درمانگران را بگیرد بلکه نسخه شفا بخش معنوی به ما می‌دهد و باید در نظر داشته باشیم که در زمان بیماری در عین حالی که به پزشک مراجعه می‌کنیم خدا را فراموش نکنیم.

 

حجت الاسلام ابراهیمی تصریح کرد: متاسفانه در تحقیقات جای مباحث علمی میان رشته‌ای و اجتماعی سبک زندگی خانوادگی  خالی می‌باشد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار