آخرین اخبار:
کد خبر:۵۴۸۳۳۹
بیرانوندی در نطق میان‌دستور مطرح کرد

لزوم همگرایی و اتحاد در عین تنوع و دگرگونی سلیقه‌های سیاسی

نماینده مردم خرم‌آباد در مجلس گفت: امروز ایران بزرگ بیش از هر زمان دیگر به همگرایی و اتحاد در عین تنوع و دگرگونی سلیقه‌های سیاسی و فکری نیازمند است.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، محمد بیرانوندی نماینده مردم خرم‌آباد و دوره در مجلس شورای اسلامی در نطق میان دستور امروز (چهارشنبه 14 مهرماه 95) اظهار داشت: همه سردمداران دنیا بدانند که جهان و جهانیان بیش از اینکه نیازمند به جنگ و ستیز بین فرهنگ‌ها و تمدن‌ها باشند، نیازمند تفاهم، تعامل و گفت وگوی فرهنگ‌ها و تمدن‌ها است.

 

وی افزود: منطق، ادب و شجاعت تیم مذاکره‌کننده دولت جمهوری اسلامی ایران در برجام نمونه برجسته‌ای از منطق حسینی است. در کلام رهبر معظم انقلاب نکته بسیار زیبا و قابل تأملی آمده است که می‌فرماید جامعه سالم، جامعه ساکت نیست و این فرمایش حجت را بر همگان تمام کرده است که باید همگان حق آزادی بیان و آزادی قلم را رعایت کنند.

 

نماینده مردم خرم‌آباد و دوره در مجلس شورای اسلامی همچنین تصریح کرد: امروز ایران بزرگ بیش از هر زمان دیگر به همگرایی و اتحاد در عین تنوع و دگرگونی سلیقه‌های سیاسی و فکری نیازمند است، نگاهی ژرف به جهان ناامن پیرامون یاران بزرگ به ما می‌گوید که قدری باهم مهربان تر باشیم و پیش از آنکه بر ساز تفرقه بکوبیم در مسیر تمامیت ارضی ایران، اقتدار جمهوری اسلامی و منافع ملی حرکت کنیم.

 

وی همچنین یادآور شد: در محضر خدا و مردم همه چیز روشن است که راه رستگاری و پیشرفت تلاش مسئولانه و جهادی و نگاهی عادلانه به توزیع منابع و ثروت‌های ملی است.

 

بیرانوندی در بخش پایانی نطق خود خطاب به ریاست جمهوری و وزرا گفت که استان لرستان با وجود ظرفیت‌های کم‌نظیر پیشرفت و توسعه در محرومیتی تاریخی حاصل کم‌توجهی مسئولان کلان گرفتار شده است.

 

این نماینده همچنین به دیگر مشکلات موجود در حوزه انتخابیه خود اشاره کرد و از مسئولان مربوطه خواستار رسیدگی به آنها شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار