آخرین اخبار:
کد خبر:۵۴۸۴۲۶
بختیاری در گفت‌وگو با خبرگزاری دانشجو:

فلسفه وقوع عاشورا ایستان تمام قد در مقابل ظلم است

دبیر سیاسی انجمن اسلامی دانشگاه بین‌المللی امام خمینی(ره) قزوین، فلسفه وقوع عاشورا ایستان تمام قد در مقابل ظلم عنوان کرد و گفت: راز ماندگاری عاشورا همین است که فردی برخلاف محاسبات جنگی در مقابل ظلم می‌ایستد و در آخر خود را بی‌توجه به نتیجه، پیروز می‌داند.

اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

مجتبی بختیاری در گفت‌‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو، با اشاره به اهداف قیام اباعبدالله‌الحسین(ع) گفت: هدف اصلی امام حسین (ع) احیای تفکر حکومت اسلامی علی (ع)در مقابل تفکر حکومت معاویه بود.

 

وی افزود: مهمترین پیام عاشورا برای ما «هَیْهَاتَ مِنَّا الذِّلَّة» است که نشان می‌دهد در هیچ شرایطی نباید زیر بار سلطه و ظلم رفت.

 

دبیر سیاسی انجمن اسلامی دانشگاه بین‌المللی امام خمینی(ره) قزوین ضمن تاکید بر اینکه عاشورا درس زندگی و ایثار است، بیان داشت: :جوانان باید تلاش کنند «ما رأيت الا جميلا» های حضرت زینب (س) را که در عاشورا دیدند، زنده نگه دارند.

 

بختیاری تصریح کرد: زنده نگه داشتن عاشورا به مشکی پوشیدن و ۱۰ روز عزا دار بودن نیست. زنده نگه داشتن عاشورا زنده نگهداشتن تفکر و شعور حسینی در کنار شور حسینی می‌باشد.

 

وی فلسفه وقوع عاشورا را ایستان تمام قد در مقابل ظلم عنوان کرد و گفت: راز ماندگاری عاشورا همین است که فردی برخلاف محاسبات جنگی در مقابل ظلم می ایستد و در آخر خود را بی توجه به نتیجه پیروز می‌داند.


 
دبیر سیاسی انجمن اسلامی دانشگاه بین‌المللی امام خمینی(ره) قزوین با بیان اینکه ترک امر به معروف ایجاد کننده شکاف بین افراد می‌شود، تصریح کرد: ترک امر به معروف باعث ایجاد شکاف بین افراد می‌شود و این شکاف در انتها چندین جریان را باعث می‌شوند، که در عصر عاشورا حضور داشتند. دسته اول ظالم هایی همچون یزید و ...می‌باشند که نبود امر به معروف باعث پافشاری این جریان به ظلم خود شد و جریان دوم که همچون عمر سعدها تا عصر عاشورا در سردرگمی حق و باطل گیر کردند و در انتها اسیر دنیا پرستی شدند. این جریان هم همچون جریان اول اگر از ابتدا امر به معروف می‌شدند قطعا واقعه عاشورا رقم نمی‌خورد.

 

بختیاری ادامه داد: عاشورا در کنار درس های فردی همچون ایثار، درس های اجتماعی همچون جریان شناسی و عزت نفس عمومی را یادآور می شود و همین عزت نفس جمعی باعث می‌شود که انقلابی بزرگ در هند توسط گاندی انجام بشود و هند از زیر استعمار چند ده ساله انگلیس نجات پیدا کند.

 

وی در پایان خاطرنشان کرد: عاشورا درسی شد که نتیجه آن به معنای زیباتری در ایرانیان نمود پیدا کرد و باعث پیدایش انقلاب اسلامی در ایران شد و به حمدالله روز عاشورا درسی برای تمام آزادی خواهان جهان شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار