به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو، علی نورمحمدی، مدیر عامل صندوق قرض الحسنه امداد با اشاره به افتتاح هفدهمین شعبه این صندوق در استان سیستان و بلوچستان گفت: این صندوق با هدف تبیین و ترویج سنت قرض الحسنه و بازمهندسی فرآیندها با رویکرد جلب مشارکت و جذب سپرده و کمک های مردمی و نیزکاهش بروکراسی اداری درمراجعه مددجویان و نیازمندان به بانک ها برای دریافت وام راه اندازی شده است.
نورمحمدی با بیان اینکه سپرده گذاری ۷۵۰ نفر از مردم خیر و نیکوکار کشورمان به ارزش ۱۰ میلیارد ریال در صندوق قرض الحسنه امداد ثبت شده است گفت : یکهزار میلیارد ریال سرمایه اولیه کمیته امداد برای راه اندازی این صندوق بوده است.
وی در ارتباط با وضعیت سپرده گذاری خیران در ۴۰ روز کاری گذشته افزود : خیران استان های گلستان، فارس و خراسان شمالی تا کنون بیشترین سهم را در سپرده گذاری صندوق قرض الحسنه داشته اند .
مدیر عامل صندوق قرض الحسنه امداد به روند رو به رشد میزان سپرده گذاری خیران در این صندوق اشاره کرد و یادآور شد: تا کنون صندوق قرض الحسنه امداد در استان های تهران، همدان، قم، گلستان ،خراسان شمالی ، کهگیلویه و بویر احمد ، مرکزی ، لرستان ، زنجان ، فارس ، گیلان ، بوشهر و چهار محال بختیاری، سمنان، خوزستان و شعبه مرکزی در تهران و سیستان و بلوچستان افتتاح شده است.
نور محمدی افزود: ۳۶شعبه صندوق قرض الحسنه با انجام مراحل قانونی و مجوز بانک مرکزی در استان های سراسر کشور امسال افتتاح خواهد شد.
وی با دعوت از مردم خیر و نیکوکار برای افتتاح حساب سپرده در این صندوق افزود : ارائه تسهیلات در این صندوق به صورت قرض الحسنه و با حداقل کارمزد به متقاضیان پرداخت می شود و تا کنون روزانه یکهزار فقره تسهیلات به مددجویان و نیازمندان پرداخت شده است.