آخرین اخبار:
کد خبر:۵۵۱۹۹۶
«فکری ایشیق» خبر داد

توافق ترکیه با ائتلاف بین‌المللی برای مشارکت در عملیات موصل

وزیر دفاع ترکیه اعلام کرد که هرگونه تصمیم‌گیری درباره آینده موصل و تحولات مربوط به این شهر در شمال عراق، بدون ترکیه امکان‌پذیر نیست.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از «آناتولی»، «فکری ایشیق» وزیر دفاع ترکیه، روز سه‌شنبه در کنفرانسی خبر در سفارت آنکارا در «رم» پایتخت ایتالیا، اعلام کرد که ترکیه با ائتلاف بین‌المللی درباره مشارکت جنگنده‌هایش در عملیات آزادسازی موصل از اشغال داعش، به توافق رسیده است.

 

ایشیق درباره نشست پاریس برای بررسی آینده موصل، که ترکیه نیز برای مشارکت در آن دعوت شده است، گفت: «طبیعی است که در نشست‌ها و تحولات مربوط به موصل حضور داشته باشیم. تصمیم‌گیری درباره آینده این شهر بدون ترکیه غیرممکن است.»

 

ترکیه در حالی برای مشارکت نظامی در عملیات موصل پافشاری می‌کند که مقام‌های عراقی بارها خواستار خروج نظامیان ترکیه از پایگاه «بعیشق» در موصل شده‌اند و تأکید کردند با این نظامیان مانند داعشی‌ها و اشغالگران برخورد خواهد شد. از سوی دیگر، در بحبوحه مجادلات لفظی میان بغداد و آنکارا که روز به روز تندتر می‌شود، صبح سه‌شنبه هزاران تن از شهروندان عراقی در مرکز بغداد مقابل سفارت ترکیه تجمع کردند و شعارهای اعتراضی به حضور نظامیان ترکیه در شمال عراق سردادند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار