کد خبر:۵۵۲۳۱۸
باشگاه دانشجویان/

FATF آش نخورده و دهان سوخته....

ما منافقین را گروهک تروریستی می‌دانیم؛ در حالی که آمریکایی‌ها از آن ها حمایت می‌کنند و منافقین را از لیست سازمان های تروریستی خارج می‌کنند، ما نباید قراردادی را امضا کنیم که امنیت کشورمان را خدشه‌دار کند، وزیر اقتصاد به اشتباه این قرارداد را امضا کرده است و هیچ اعتباری ندارد.

اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، یادداشت دانشجویی؛* در حالی‌که مردم ایران درگیر خبرهای همچون فیش‌های حقوقی نجومی بودند در یک سکوت رسانه‌ای محض دولت انقلابی! ما با گروه اقدام مالی مذاکره می‌کند و طی یک بیانیه مشترک اعلام می‌شود که عضویت ایران از لیست سیاه این سازمان به حالت تعلیق در می‌آید. اما اینکه گروه اقدام مالی چه نوع سازمانی است و چه هدفی دارد و البته از همه مهمتر چه نوع عملکردی دارد موضوعی است که به آن اشاره مختصر می‌کنم!

 

گروه اقدام مالی دارای استانداردهایی است جهت مبارزه با پولشویی و تأمین مالی تروریسم؛ جمهوری اسلامی ایران در سال 2008 همزمان با شروع دور جدید تحریم‌ها علیه ایران؛ از طریق آمریکا ایران را در لیست کشورهای نگران کننده قرار می‌گیرد و سپس بعد از قطع‌نامه 1929در سال 2010به عضویت لیست سیاه در می آید و اما هدف ایران از مذاکره با گروه اقدام مالی به گفته خود دولتیان، خارج شدن از لیست سیاه جهت راهگشایی برای برقراری روابط بانکی بانک‌های ایران با بانک‌های خارجی است و اما برخلاف ظاهر حقوق بشر دوستان این سازمان با توجه به اینکه ایران در اصول و مبانی تفاوت های اصلی با جامعه غربی دارد و توصیه‌ها و استانداردهای گروه کاری مناسب با این اصول و مبانی تهیه شده است.

 

این عضویت دو بعد دارد: بعد اول، بعد اقتصادی و مربوط به پولشویی و نظارت مالی سازمان FATF بر وضعیت مالی و انتقال پول در سیستم بانکی جمهوری اسلامی ایران. بعد دوم، وجه پنهان آن که سیطره پیدا کردن برخی دستگاه‌های وابسته به سازمان ملل بر کلیه نقل و انتقالات بانکی و مالی در کشور؛ ما با همکاری بین‌الملی در راستای مبارزه با پولشویی مشکلی نداریم و معتقدیم این همکاری بین المللی لازم است، اما تعریف ما نسبت به سازمان‌های آزادی بخش و تروریست‌ها با تعریف کشورهای غربی که تشکیل دهندگان شورای عالی امنیت هستند متفاوت است.

 

از نظر جمهوری اسلامی سازمان‌های آزادی‌بخش و مجاهد در منطقه که برای آزادی، استقلال و ارزش های دینی مبارزه می‌کنند سازمان‌های تروریستی نیستند؛ اما کشورهای اروپایی و آمریکا، حزب‌ا... لبنان را تروریست می داند، جمهوری اسلامی با ارسال موشک و پول از حزب الله حمایت می‌کند موشک‌هایی که در جنگ با رژیم صهیونیستی استفاده شد از سوی ایران به حزب ا... لبنان داده شده بود و بارها این موضوع به صراحت اعلام شده است. ما از حشدالشعبی در عراق برای مبارزه با داعش حمایت می‌کنیم و معتقدیم امنیت جمهوری اسلامی در این است که کشورهایی مانند عراق، سوریه، لبنان از سیطره داعش بیرون بیایند زیرا اگر امنیت این کشور ها مخدوش شود نا امنی‌ها به کشور ما سرایت می‌کند بنابراین فرماندهان سپاه به عنوان مستشاران نظامی در این کشور ها حضور پیدا می‌کنند. طبیعتا جمهوری اسلامی با این گروه‌ها مراودات مالی دارد، گروه اقدام مالی موسوم به FTAFدنبال این است که کل مراودات مالی ما با این مجموعه مجاهدان منطقه مثل حزب ا... لبنان و حشدالشعبی را تحت کنترل داشته باشد.

 

گروه اقدام مالی شرط ایران را برای پیوستن به این معاهده نپذیرفت.

 

امضای آقای طیب‌نیا پای FATF؛ وزیر اقتصاد در زمان امضا موافقت نامه الحاق ایران به FTAF قید کرده است که قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران باید رعایت شود و در چارچوب قانون اساسی این معاهده را امضا کرده است، اما FATFبعد از اینکه عضویت ایران را پذیرفته است، شرط ایران را قبول نکرده است!

 

این گروه FATFحدود چهل بند به ایران ابلاغ کرده است که از میان آن دو بند خیلی خطرناک است، اول اینکه ایجاد اصلاحات در قانون مبارزه با تامین مالی تروریسم و دوم اینکه هرگاه شورای عالی امنیت سازمان ملل تصمیم بگیرد تشکیلاتی را تروریستی اعلام کند جمهوری اسلامی ایران باید آن را بپذیرد. سازمان ملل امروز حزب ا... لبنان را تروریست می داند فردا انصارالله یمن را و پس از آن سپاه پاسداران را به عنوان گروه تروریستی معرفی خواهد کرد! نباید سیاست‌های خارجی جمهوری اسلامی ایران تحت اراده آن‌ها  تنظیم شود، حتی ممکن است با سیاست‌های خارجی جمهوری اسلامی ایران تحت اراده آن ها  تنظیم شود، حتی ممکن است با پیوستن به این معاهده در داخل کشور کاری کند که ما ناچار به تحریم نیروهای انقلابی کشورمان شویم یعنی قرار دادی را به امضا برسانیم که از طریق آن خودمان به دست خودمان تحریم کنیم!

 

ما منافقین را گروهک تروریستی می‌دانیم در حالی که آمریکایی‌ها از آن ها حمایت می‌کنند و منافقین را از لیست سازمان های تروریستی خارج می کنند، ما نباید قراردادی را امضا کنیم که اقتدارمان را مخدوش کند و امنیت کشورمان را خدشه‌دار کند، وزیر اقتصاد به اشتباه این قرارداد را امضا کرده است و هیچ اعتباری ندارد چون مرجع قانونی مربوطه آن را امضا نکرده است. پس عضویت در این سازمان خطراتی را در پی خواهد داشت که می‌توان به ساده‌ترین آن که سوء استفاده از اطلاعات است اشاره کرد.

 

ما در تاریخ انقلاب تجربه پرونده پی ام دی را داشته ایم، یعنی اینکه لازم نیست اطلاعات صرفا کاربر آنی داشته باشند و می‌توانند با انباشته شدن این اطلاعات بعدا یک پروند هستند به اطلاعات نظام بانکی ایران علیه ایران تشکیل داد. این قرار داد مستقیما با امنیت و سیاست‌های کلی نظام در خصوص جهان اسلام مرتبط است و انعقاد آن در اختیار دولت و مجلس نیست! شورای عالی امنیت باید بررسی و به مقام معظم رهبری گزارش کند، اگر ایشان امضا کردند ملاک عمل خواهد شد. تصویب بخش‌های امنیتی این قرارداد در اختیار شورای عالی امنیت ملی و مقام معظم رهبری و بخش‌های اقتصادی آن در اختیار مجلس است.

 

حال شما در نظر بگیرید که ملاک این سازمان برای خروج ایران از لیست سیاه رضایت است!!! یعنی زمانی ایران از لیست سیاه خارج می‌شود که گروه اقدام کاری رضایت کسب کند حال اینکه چه موقع! و با چه عملکردی! گروه اقدام مالی از ما راضی می‌شود را خدا می داند! البته این موضوع اهداف سیاسی سازمان را نیز اضافه کنید. البته این را نیز اضافه کنید که طبق قانون و گروه اقدام مالی در هر کشوری باید واحدی به نام اف آی ان (واحد اطلاعات مالی) فعال باشد کار کرد این واحد تجمیع اطلاعات تراکنش های مهم (بالاتراز 15000یورو) در حال حاضر ایران هم این واحد زیر نظر دبیر خانه شورای عالی مبارزه با پولشویی وجود دارد و اما شما این را در نظر بگیرید که در صورت عضویت ایران در گروه اقدام مالی با صلاح دید این گروه ما باید این اطلاعات را در اختیار سازمان قرار دهیم و حال شما با در نظر گرفتن تجمیع اطلاعات مربوط به تراکنش های سیاه و وزارت دفاع در این واحد و نیز نظراتی که جامعه ی غرب به این 2 سازمان دارد خود خطرات موجود را پیش بینی کنید!!!

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار