کد خبر:۵۵۷۵۹۹
در نشست بررسی قرابت های فرهنگی مردم ایران و عراق مطرح شد:

فکر و ایدئولوژی مقاوت در عراق گسترش یافته است

نشست تخصصی «بررسی قرابت های فرهنگی میان مردم ایران و عراق» با سخنرانی آقای محمد باقر حکیم، کارشناس مسائل عراق، به همت بسیج دانشجویی دانشگاه امام صادق(ع) در سالن شهید مطهری این دانشگاه برگزار شد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، روابط عمومی بسیج دانشجویی دانشگاه امام صادق(ع) نشست تخصصی بررسی قرابت های فرهنگی میان مردم ایران و عراق به همت بسیج دانشجویی دانشگاه امام صادق(ع) و با سخنرانی آقای محمد باقر حکیم، کارشناس مسائل عراق، در روز چهارشنبه 12آبان 1395 در این دانشگاه برگزار شد.

 

محمدباقر حکیم در این نشست با تاکید بر ظرفیت بالای گسترش روابط فرهنگی میان ایران و عراق، مواردی از قرابت های فرهنگی مردم این دو کشور را برشمرد که از آن جمله می توان به مرز جغرافیایی، معاودین، زبان دینی یکسان، مورد ظلم قرار گرفتن از سمت صدام و گسترش تفکر مقاومت اشاره کرد.

 

وی خاطر نشان کرد: دشمن به دنبال ایجاد انشقاق میان تفکر انقلاب و تفکر ناسیونالیسم عرب ملی گرا در عراق است و با نسبت دادن الحشد الشعبی به ایران قصد دارد میان مردم عراق تفرقه بیندازد. اما در سال 2014 با تشکیل الحشد الشعبی و حضور حاج قاسم سلیمانی و شهادت شهید تقوی، تفکر شیعیان عراق نسبت به جمهوری اسلامی ایران عوض شده و به نوعی جمهوری اسلامی ایران را شریک اصلی خود می دانند.

 

در پایان این کارشناس مسائل عراق جهاد سازندگی، جشنواره عمار و گروه های جهادی را از الگوهای موفق جمهوری اسلامی دانست و گسترش این الگوها در عراق را بسیار مطلوب دانست.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار