اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، جلسه بازديد و همكاري مشترك انجمن علمي مديريت تكنولوژي دانشگاه آزاد با پژوهشگاه صنعت نفت برگزار گرديد، در ابتداي جلسه دکتر نصر عضو هيئت رئيسه پژوهشگاه و دانشمند برتر صنعت نفت ضمن خیر مقدم به اعضاء انجمن توضيح دادند كه اين پژوهشگاه داراي سه پرديس است پرديس بالادستي،پرديس پايين دستي و پرديس محيط زيست و انرژي و ساختار و فعاليت هاي پژوهشگاه را توضيح دادند ايشان با اتكاء به تجربه سي سال فعاليتشان در پژوهشگاه صنعت نفت و همچنين تجربه استاد تمامي در دانشگاه گفت که تجارب کاربردی این پژوهشگاه میتواند آنچه در دانشگاه تدریس میشود را به صورت عملی بیان کند.
در ادامه سعيد طیبی رئيس مجمع عمومي و دبير انجمن مديريت تكنولوژي دانشگاه آزاد در مورد انجمن مديريت تکنولوژی دانشگاه آزاد توضیح داد كه تاسیس این انجمن از سال ۸۹ بوده که حضور مستمری در رسانه ها داشته است.
ایجاد کتابخانه حرفه ای، خبرنامه مديريت تكنولوژي، بازدید و مشاوره به سازمانهای مختلف از جمله سازمان انرژی هسته ای ، مشاوره به نهادهای مسئول در تدوین نهادهای توسعه کشور، همکاری با دانشگاه های خارج از کشور از جمله ترکیه و مالزی پيگيري اخذ مجوز فصل نامه علمی پژوهشی ، مشاوره برای رفع مشکلات بنگاههای صنعتی و... از جمله فعالیتهای این انجمن برشمردند.
دكتر فراهاني سروش نماينده واحد تهران جنوب در انجمن مديريت تكنولوژي با توجه به سخنان رياست بخش مديريت دانش پژوهشگاه صنعت نفت گفت: مديريت دانش مي بايد در تمامي شقوق سازمان جاري و ساري گردد جدا .مي بايد ساختاري پايه ريزي گردد كه در كنار مستند سازي دانش ضمني نيروهاي در شرف بازنشستگي پژوهشگاه در پروژه هاي در حال اجرا در پژوهشگاه شبكه گردند كه تمامي دانش ضمني ايجاد شده را بتوان ثبت و تبديل به دانش صريح كرد. اين رويكرد كمكي شاياني به جانشين پروري در پژوهشگاه خواهد كرد.
همچنين وي در پايان به مديران پژوهشگاه پيشنهاد كرد كه در كنار اين هم انديشي ها تيم هاي كاري مشترك جهت اجراي پروژه هاي مرتبط مابين انجمن و پژوهشگاه ايجاد گردد تا بتوان به نتايج كاربردي از اين همكاري دست يافت.
انجمن علمي مديريت تكنولوژي دانشگاه آزاد پس از جلسه همكاري هاي مشترك به بازديد از آزمايشگاه هاي پژوهشگاه صنعت نفت رفت، در طول اين بازديد آقاي محمود تركي رئيس پرديس محيط زيست و انرژي ضمن تشرح تجهيزات آزمايشگاهي و عملكرد آنها براي اعضا انجمن توضيح داد كه پرديس محيط زيست وانرژي پژوهشگاه صنعت نفت فعاليتهاي حرفه ايي مثل طراحي و اجراي فرايند تبديل زباله هاي آلي به كمپوست،طراحي و ساخت سامانه هاي تصفيه آب و پساب و مديريت پسماند،مديريت خوردگي،مدل سازي و انتشار شبيه سازي مهاجرت آلاينده هادر آب را انجام مي دهد.
همچنين از انجام تعداد زيادي آناليز شكست در مقوله خوردگي خبر دادند ايشان پژوهشگاه را به عنوان آزمايشگاه مرجع سوخت نام بردند و كليات ساير پروژه هااز جمله ارزيابي كمي و كيفي بنزين را توضيح مختصري دادند. وی به توضيح طرح پاك سازي تحت الارضي پرداختند و شرح دادند كه فعاليت يك واحد پتروشيمي موجب آلودگي آب و خاك شده بود و پژوهشگاه توانسته ضمن شناسايي آلودگي و نقشه آلودگي زير زمين پروژه پاك سازي را انجام دهد.
كه اين طرح در سال ٢٠١٦ رتبه شانزدهم پروژهاي پژوهش و زيست محيطي جهان را به خود اختصاص داد و از سوي انجمن سبز اروپا به عنوان پروژه نخست زيست محيطي كشور برگزيده شد. در انتها آقاي تركي توضيح دادنذ انجام پروژها در اين پژوهشگاه بر اساس نياز صنعت و تقاضا ها انجام ميشود كه نتيجه آن حل مشكلات فناورانه صنعت ميباشد.