کد خبر:۵۵۹۴۸۸
معاون اجتماعی وزارت بهداشت:

۳۵۰ هزار بیمار با مشکل سرطان روبرو هستند/ فعالیت ۶۲۰ سازمان مردم‌نهاد سلامت در کشور

معاون اجتماعی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: ۶۲۰ سازمان مردم نهاد سلامت در کشور وجود دارد که برای فرهنگسازی و آموزش تلاش می‌کنند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سید محمد‌هادی ایازی ظهر امروز در جلسه تبیین سیاست‌های معاونت اجتماعی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اظهار کرد: بسیاری از مسائل از جمله بالا بودن آمار مصدومان سوانح رانندگی، آلودگی هوا و مشکلات ریوی از حواشی حوزه سلامت محسوب می‎شود که تبعات آن متوجه این حوزه می‌شود.

 

وی با بیان اینکه باید برای آموزش افراد و تغییر سبک زندگی آنها تلاش کنیم، مشارکت مردم را راهگشای بسیاری از مسائل حوزه سلامت عنوان کرد.

 

معاون اجتماعی وزارت بهداشت اشاره‌ای به نقش آموزش مردم در کاهش مصرف دخانیات، نمک و چربی و غذاهای آماده داشت و گفت: امروزه با مشکل اضافه وزن در بین 50 درصد مردم ایران، در معرض دیابت بودن 5.5 میلیون نفر و مواجه بودن 350 هزار بیمار با مشکل سرطان روبرو هستیم.

 

وی اظهار کرد: باید سازماندهی برای مشارکت افراد با شکل‎گیری سازمانهای مردم نهاد و کمک به سلامت مردم شکل بگیرد.

 

ایازی افزود: انجمن‌های حمایت از کودکان سرطانی در کشور فعالیت خوبی دارند و این نشان‌دهنده سازماندهی انجام شده در حوزه مشارکت است.

 

وی با بیان اینکه 620 سازمان مردم نهاد سلامت در کشور وجود دارد که برای فرهنگسازی و آموزش تلاش می‌کنند، گفت: در مناسبت‌های مختلف در مراکز مختلف با حضور در جمع مردم برای افزایش آگاهی عمومی تلاش می‌کنند.

 

معاون اجتماعی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه سازمان‎های مردم‎نهاد برای فرهنگسازی و ارتقای کیفیت زندگی مردم تلاش می‌کنند، اظهار داشت: به واسطه اهمیت مشارکت مردم، معاونت اجتماعی وزارت راه‎اندازی شده است.

 

وی گفت: موضوع فرهنگسازی در حوزه سلامت با افزایش انگیزه مشارکت راهکارها بسیاری مشکلات است.

 

ایازی با بیان اینکه در سال 94 حدود هزار میلیارد تومان کمک خیرین در حوزه سلامت و در 6 ماهه اول سال 780 میلیارد تومان بوده است؛ اظهار داشت: امروزه با توجه به محدودیت مالی دولت راهی جز استفاده از مشارکت مردم باقی نمی‌ماند.

 

وی افزود: اقدامات ارزشمندی در توسعه زیرساخت‌های خیرین سلامت وجود دارد که برای حل مشکلات سلامت باید از ظرفیت دیگر دستگاه‌ها استفاده شود.

 

معاون اجتماعی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه افزایش مشارکت بین بخشی باید مورد توجه باشد، گفت: در این زمینه تفاهمنامه‎هایی در سطح وزارتخانه‎ها امضا شده است.

 

وی با اشاره به جلسه وزیر بهداشت با روسای بانک‌ها و نتایج ارزشمند آن، خاطرنشان کرد: استفاده از ظرفیت بنگاه‌های اقتصادی و این مسئولیتی اجتماعی برای ما محسوب می‌شود.

 

ایازی مقابله با آسیب‎های اجتماعی را از موضوعات مورد توجه مقام معظم رهبری دانست که باید در این زمینه اقدامات فوق‎العاده‎ای توسط دستگاه‎های مربوطه انجام شود.

 

وی به رویکردهای موجود در حوزه سلامت جامعه محور اشاره کرد و گفت: ستاد آسیب‎های اجتماعی در وزارت بهداشت پیش‎بینی شده که از جمله این موارد می‌توان به آسیب‎های اجتماعی حاشیه‎نشینی، طلاق، اعتیاد، اختلالات روانی اشاره کرد.

 

معاون اجتماعی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی  اظهار داشت: بسیاری از مشکلات حوزه سلامت فقط با منابع مالی قابل حل نیست و باید انگیزه ورود مردم به این حوزه تلاش شود.

 

معاون سیاسی ـ امنیتی استاندار همدان نیز با اشاره به فرهنگ غنی استان همدان در فعالیت‌های خیریه گفت: اثرات امور مربوط وقف توسط خیران را در حوزه های مختلف و نقاط مختلف کشور شاهد هستیم.

 

محمدابراهیم الهی‎تبار با اشاره به اقدامات آیت‌الله مدنی در امور خیر گفت: مشارکت و مطالبه‌گری از ویژگی‌های سازمانهای مردم نهاد است.

 

وی با بیان اینکه فضای نقد و مطالبه‌گری باید در جامعه برای رفع بسیاری از مشکلات مورد توجه باشد؛ گفت: سازمان‌های مردم‎نهاد می‌توانند در این موضوع به خوبی نقش ایفا کنند.

 

معاون سیاسی ـ امنیتی استاندار همدان بالا بردن آستانه تحمل و تصمیم‌گیری شایسته را مهم خواند و گفت: برخورداری از چشم‌انداز و برنامه استراتژیک در این زمینه ضرورت دارد.

 

وی با بیان اینکه رعایت اصول باعث نزدیک شدن به سازمان‎های مردم‎نهاد کشوری می‎شود، گفت: سمن‎ها با عیارسنجی دقیق نیازها باید اطلاعات را در اختیار دانشگاه قرار دهند، در چارچوب سیاستگذاری دانشگاه گام بردارند و آمار و اطلاعات خود را با دانشگاه به اشتراک بگذارند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار