کد خبر:۵۶۰۱۹۸

تفاهم‌نامه همکاری معاونت پژوهشی دانشگاه علم و صنعت و موسسه قرض الحسنه نورا

تفاهم‌نامه همکاری بین دانشگاه علم و صنعت با مؤسسه قرض الحسنه نورا با هدف حمایت از طرح‌های کارآفرینی و تجاری‌سازی محصولات فناور دانشجویان این دانشگاه امضا شد.

اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، تورج محمدی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه علم و صنعت ایران در مراسم امضای این تفاهم نامه با اشاره به اهمیت بازار کار دانش آموختگان گفت: دانشگاه وظیفه دارد با برنامه‌ریزی خوب از فرصت و ظرفیت دانشجویان نهایت استفاده را ببرد تا علمشان را به ثروت و کار تبدیل کند.

 

معاون پژوهشی دانشگاه علم و صنعت ایران افزود: یکی از روش‌های حمایت از ایده‌های کارآفرینی دانشجویان و دانش آموختگان جذب حمایت کننده‌های مالی اولیه است و از این طریق می‌توان در جهت ایجاد کارآفرینی و گردش چرخ‌های تولید بخشی از نیاز کشور را پاسخ داد.

 

محمدی ابراز امیدواری کرد تا با تعامل دوجانبه بین دانشگاه علم و صنعت ایران و موسسه قرض الحسنه نورا بستر مناسبی برای حمایت از ایده‌های کارآفرینی دانشجویان و دانش آموختگان دانشگاه علم و صنعت ایران شکل بگیرد و به زودی شاهد نتایج دستاوردهای این طرح باشیم.

 

وی گفت: مذاکره این دانشگاه با بخش خصوصی با هدف حمایت از طرح‌های دانشجویان نخبه و استادان صورت می‌گیرد و طی این تفاهم‌نامه قرار است صندوق قرض‌الحسنه نورا از طرح‌های پژوهشی نخبگان این دانشگاه و حوزه‌های کارآفرینی تا سقف یک میلیارد تومان در سال حمایت مالی کند.

 

رئیس پژوهشگاه علم و صنعت ایران گفت: امضای تفاهم‌نامه دانشگاه علم و صنعت با صندوق قرض‌الحسنه نورا به منظور پیشرفت علم و تبدیل آن به اشتغال و تجاری‌سازی محصولات شرکت‌های دانش‌بنیان حاضر در این دانشگاه شکل گرفته است و امیدواریم در آینده نزدیک شاهد جشن کارآفرینی دانشجویان این دانشگاه باشیم.

 

در ادامه این مراسم حمیدرضا عبدالحسینی مدیر عامل موسسه قرض‌الحسنه نورا گفت: این صندوق با حمایت صنف آهن فروشان و بیش از دو دهه فعالیت در راستای کمک و حمایت‌های مالی و اجتماعی در حوزه اشتغال، درمان و مسکن فعالیت خود را انجام می‌دهد.

 

وی بیان کرد: بنابر فرمایشات رهبری اقتصاد دانش‌بنیان یک امری ضروری است و این صندوق تصمیم گرفته با حمایت مالی از طرح‌های نخبگان دانشگاه علم و صنعت باری از دوش این افراد بردارد و از تولیدات شرکت‌های دانش‌بنیان حمایت مالی کند و در راستای تجاری سازی آنان تلاش کند.

 

وی گفت: من امیدوارم جشن فارغ‌التحصیلی سریعتر شکل بگیرد و میزان کمک یک میلیارد تومانی این صندوق به طرح‌های پژوهشی دانشگاه بتواند قدمی در راستای حل معضل اشتغال و کارآفرینی جامعه باشد.

 

در پایان این جلسه تفاهم نامه همکاری بین معاون پژوهش و فناوری دانشگاه علم و صنعت ایران و مدیر عامل صندوق قرض الحسنه نورا امضا شد و بر اساس این تفاهم نامه موسسه قرض الحسنه نورا با اعتباری معادل ۱۰ میلیارد ریال در سال، به هر پروژه کارآفرینی دانشجویان دانشگاه علم و صنعت ایران مبلغی معادل ۱۵۰ میلیون ریال وام بدون بهره و کارمزد اعطا کند و در صورتی که نمونه اولیه ساخته شده مورد تایید صندوق باشد این وام تبدیل به سهام شده و با کمک صندوق مابقی هزینه تجاری سازی و تولید نیز تامین مالی می گردد.

 

این تفاهم نامه با پیگیری دفتر توسعه فناوری و تجاری سازی پژوهشگاه علم و صنعت انجام شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار