به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، سید مصطفی موسوی نژاد، دبیر قرارگاه دانشجویی شهید کاوه خراسان جنوبی گفت: سخنان استاندار خراسان جنوبی در دانشگاه آزاد اسلامی مبنی بر عدم اهمیت توان نظامی در مقابل اقتصاد بسیار ساده انگارانه است.
وی با بیان اینکه اگر توان دفاعی نباشد اقتصاد که چه عرض کنم، حکومتی برای ما نمی گذارند، گفت: نمی دانم استاندار در چه فضایی سیر می کند بدون توان دفاعی نظامی، دشمن دودمان ما را در هم می پیچد، یک روز هم این کشور سرپا نمی ماند و دشمنان قسم خورده ای داریم که با اندک غفلت ما، خاک این کشور را به توبره می کشند.
دبیر قرارگاه دانشجویی شهید کاوه خراسان جنوبی با اشاره به اینکه دوگانه توان نظامی و اقتصاد غلط است، بیان داشت: نخبگان نظامی ما توانستند توان نظامی ما را آنچنان افزایش دهند که کسی جرات نداشته باشد به کشور چپ نگاه کند و از این سو نخبگان اقتصادی ما و مدیران سیاسی کشور ما که یک نفرشان همین استاندار ما هست باید تکانی به خود بدهند و اقتصاد را جابجا کنند.
موسوی نژاد تصریح کرد: آقایان توان ندارند اقتصاد را اصلاح کنند، پس بهانه درست می کنند و دوقطبی کاذب توان نظامی توان اقتصادی درست می کنند.
وی در ادامه خطاب به استاندار گفت: عملکرد اقتصادی خود را در این چند مدتی که سکان این استان را در دست گرفته اید تشریح کنید تا از مدیریت اقتصادیتان با خبر شویم.
دبیر قرارگاه دانشجویی شهید کاوه خراسان جنوبی تاکید کرد: مدیریت نظامی را به اهلش بسپرید و مدیریت سیاسی و اقتصادی تان را انجام دهید تا ثمره اش را مردم بچشند.
موسوی نژاد در خصوص صحبتهای استاندار مبنی بر اشتغال بانوان گفت: متاسفانه به نظر میرسد ایشان بیشتر بدنبال جنبه پوپولیستی موضوع بوده اند، مردم ما دیگر عادت کرده اند به این شعارها که هر روز از طرف یک مسئولی داده میشود.
وی افزود: روحانی هم که میخواست رای بیاورد هر روز شعار زنان میداد، اما بر سر کار که آمد یک وزیر زن هم انتخاب نکرد.
دبیر قرارگاه دانشجویی شهید کاوه خراسان جنوبی با بیان اینکه مشکل جامعه ما، زنانی که بر سر کار نمیروند، نیست گفت: امروز مردان سرپرست خانوار بسیاری هستند که بیکار ماندهاند و شرمنده خانوادهشان شدهاند و زنان بسیاری هستند که بدلیل حضور در مشاغلی که در شان آنها نیست از نعمت مادر خانه بودن محروم شدهاند که این مشکلات بزرگتر از مشکلاتی نظیر بیکاری جمعی از بانوان است..
موسوی نژاد افزود: اشتغال بانوان فقط باید در مشاغلی خاص باشد، مگر زنانی که بواسطه توانایی های فردی شان بتوانند نقشی پر رنگتر در جامعه ایفا کنند.
وی ادامه داد: مشاغلی چون معلمی، پرستاری،مامایی،استاد دانشگاه و سایر مشاغلی که به حضور بانوان بستگی دارد نیاز به حضور جدی زنان دارد، اما امروز شاهد حضور بانوان در همه نوع مشاغل هستیم. مشاغلی که با روحیات آنان اصلا سازگاری ندارد و مادر و زن یک خانه را فرسوده و خسته می کند، تا جایی که دیگر توانی برای صرف کردن در خانه برایش باقی نمی ماند.
دبیر قرارگاه دانشجویی شهید کاوه خراسان جنوبی در پایان یادآور شد: اصلی ترین وظیفه زنان جامعه مان تربیت فرزندان صالح و متدین است، چه بسیار فرزندانی که امروزه بدلیل کمبود محبت مادرانه از آغوش گرم خانواده به آغوش سرد و خشک دوستان ناباب رفته اند.